Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Yettel appot üzleti ügyfél...

Yettel appot üzleti ügyfél nem is használhatja?

Figyelt kérdés

Vagy hogy azuristenbe kell belépni ? Külön emailcím és jelszót kell hozzá létrehozni vagy az üzleti oldalhoz működő email és jelszót kell beírni és utána meg kell adni a 4 jegyű személyes azonosító kódot amit a szerződéskötéskor hoztunk létre ?

A 12 jegyű "virtuális ügyfélkártyát" az appba lépésnél nem lehet használni?

#SIM kártya #előfizető #Yettel #üzleti ügyfél #kártyás előfizető
jan. 14. 21:41
 1/2 anonim válasza:
Szia! Lépj be a [link] oldalra, és regisztrálj be az e mail címmel és a jelszóval, és add hozzá az előfizetést. Ha nem tudod, akkor bekell fáradni személyes ügyfélszolgálatra és ott lehet kérni a 4 v 6 számjegyű kód "javítását". Ha sikerül a regisztráció, akkor ugyan úgy belehet lépni az appba. Ha elakadnál a 1778 számon segítenek! :)
jan. 14. 23:28
 2/2 A kérdező kommentje:

Nem értem. Azon már túlvagyok hogy az online felületre beléptem de ide nem is kellett a 4 jegyű app kód.

Ide egy email egy felhasználó név és egy hatjegyű kód kellett amit a sok 6 jegyű kód közül amit sms ben kaptunk az egyik működött.

Az applikáció kér egy emailt ,hozzá egy jelszót ,utána hogy írjam be a telefonszámot és eztán kéri a 4 jegyű személyes kódot amit a vásárláskor állítottunk be.

Kérdésem hogy az appba is ugyan azt az email+jelszó párost kell írni mint az online felületre és csak ezután fogja elfogadni a 4 jegyű személyes kódot ?

Ott rontom el hogy az appba én egy tök más email+jelszó párost írok be de ezt nem jelzi hibának csak amikor elérek a 4 jegyű személyes kódig ott jelzi de mivel nem részletezi hogy hol van a hiba csak azt hogy hiba.

Ezért nem tudom hogy miért ír hibát a pár napja üzletben beállított 4 jegyű kódra? Mert nem ez a hibás hanem az előtte lévő email+jelszó páros mivel az nem erre a személyes azonosítóra párosodik?

Csak azért kérdezek ennyit mert nincs itt a telefon nem az enyém csak előre tudjam mit kell majd próbálnom.

jan. 15. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!