Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ma tönkrement a mobilom,...

Ma tönkrement a mobilom, rettenetes nap volt, magamra maradtam minden hozzáférhetőség nélkül otthontól távol. Rendeltem egy újat, pénteken jön. Szerintetek megszívom vele? "Excellent" állapotú "refurbished" telefon. Elvileg takarítva, átvizsgálva jön

Figyelt kérdés
jan. 14. 21:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%

"minden hozzáférhetőség nélkül "

És ezt a kérdést akkor miről írtad?

"Szerintetek megszívom vele? "

Rohanok is a kristálygömbért...

jan. 14. 21:43
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Hű, mekkora tragédia! Mindjárt ejtek egy könnycseppet...
jan. 14. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:
52%

Borzalom...

Előfordul, hogy hívnak vonalason, hogy napok óta nem tudnak hívni.

-Persze, mert lemerült.

jan. 14. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
56%

1987 – Lenti-Zajda laktanya, rettenetes év volt, távol otthontól, igaz nem maradtam magamra, mert voltunk vagy kétezren. Nem volt még vonalas telefon sem, internet sem, mégis mindenki túlélte.

Hasonlítsd már össze a két dolgot, a mai hülye gyerek, ha egy napig nincs a kezében az a rohadt okostelefon, akkor rögtön összeszarja magát, és mindenféle baromságot firkál ide, mi meg egy évig szívtunk Lentiben mégsem omlottunk össze.

jan. 14. 22:15
 5/12 A kérdező kommentje:

Úristen de le vagytok maradva. Nekem a telefonom van a pénzem, a bérletem. Nem tudtam hívást indítani, nem fértem hozzá a bankhoz, nem tudtam felmutatni semmit a vonaton.

A telefonon van továbbá a térkép...

Amúgy se a kérdésre válaszolt egyik se. Kikövetem.

jan. 15. 18:38
 6/12 A kérdező kommentje:
Sok boomer. :D Halljátok, ti ugyan a 20. században rekedtetek, de elmondanám, egyre többen vannak akik még a 22. századot is megélik majd, haladjatok a korral.
jan. 15. 18:39
 7/12 anonim ***** válasza:

"Nekem a telefonom van a pénzem"

Nem kislányom, az a bankszámládon van.

" a bérletem"

És akkor péntekig jegyet veszel. Micsoda katasztrófa.

"Nem tudtam hívást indítani"

Nem csak gsm alapon lehet kommunikálni. Üdv a 21. században.

"nem fértem hozzá a bankhoz"

Nyilván ötpercenként hozzá kell férni a bankod online felületéhez. Ja, nem.

"nem tudtam felmutatni semmit a vonaton."

Így jártál.

"A telefonon van továbbá a térkép..."

Tehát péntekig nem mész ismeretlen helyre. Micsoda katasztrófa...

jan. 15. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:

4# csak 1 év, volt aki 3 évig "élvezte", hogy

Angyalbőrben minden más.

jan. 16. 18:12
 9/12 anonim ***** válasza:

"Rendeltem egy újat"

az első iPhone boltban megvettem volna a 16-t...

jan. 16. 18:15
 10/12 anonim ***** válasza:

Lentiben volt egy év, előtte fél év Kalocsán. A három év, még nagyobb „élvezet” lehetett.

A lényeg viszont, hogy az okostelefonos szuper zsenire ráfért volna egy kellemes kis kiképzés Lentiben. Ahogy akkor mondtuk: egy év Lenti helyrebillenti.

„Nem tudtam hívást indítani”

Na és, akkor mi van, összedőlt a világ?

„nem tudtam felmutatni semmit a vonaton”

A „korszerű” technika átka, akinek hagyományos jegye van, annak nincs ilyen problémája.

„A telefonon van továbbá a térkép”

Legközelebb majd papír térképet használsz. Minek a térkép, anélkül már két lépést sem tudsz megtenni?

„egyre többen vannak akik még a 22. századot is megélik majd, haladjatok a korral.”

Lásd már be, hiába haladsz a korral, ha valami probléma van a szuper technikával, akkor semmi nem működik és máris összetojod magad. Tipikus mai végtelen buta ember, okostelefon nélkül már a WC-re sem tud kimenni.

jan. 16. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!