Duna pláza GLS automata éjjel is hozzáférhető?
Figyelt kérdés
Egy csomagot gondoltam volna éjjel átvenni, de nem akarok fölöslegesen odamenni. Elég szűkszavú információkat találtam csak róla, mint 0-24-es nyitvatartás és hogy Duna pláza, de hogy benne vagy kívül van, arról már nem szól a fáma.2022. júl. 23. 02:45
1/9 anonim válasza:
Szerintem kívül van, ha jól emlékszem a pizzéria mellett. Tehát bármikor mehetsz.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2022. júl. 23. 06:11
3/9 anonim válasza:
A pizzéria mellett EasyBox van. Utcaképen nem találtam meg, de a GLS oldala szerint 0-24-ben elérhető.
4/9 A kérdező kommentje:
Én megtaláltam, csak azt nem tudom, hogy ez a GLS-é, vagy sem. Persze majd ha odamegyek, kiderül.
2022. júl. 23. 12:02
5/9 anonim válasza:
A masik oldalon is nezd meg, a fobejaratnal, ahol az elektromos autókat lehet tölteni. Ott is van vmi automata, nem tudom milyen.
6/9 anonim válasza:
Nem, ezt már írtam a 2.-ban csak nem írtam oda, hogy emag, mert látszik rajta.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Ja, akkor félreértettem! Azt hittem, hogy az Easybox-ot nem sikerült megtalálnod. Apropó, azt melyik futárcég üzemelteti?
2022. júl. 24. 00:16
8/9 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy saját. Csak rendelés átvétele, termék visszaküldése történhet azon. És mkntha olvastam is volna ezt az oldalukon.
9/9 A kérdező kommentje:
2022. júl. 24. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!