Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 15 jó telefon még,...

IPhone 15 jó telefon még, megéri megvenni?

Figyelt kérdés
Őszinte legyek, nehezen visz rá a lélek, hogy kifizessek annyi pénzt, nem azért mert nem telne rá. Viszont az iPhonet javasolták, mert strapabíróbb, biztonságosabb és végül is ha veszek két olcsóbbat, amik szarok és hamar tönkremennek, akkor ugyanott vagyok. Előző egy 150ezres egy évig se bírta, alaplap hibás lett.
jan. 12. 20:52
1 2
 11/14 Morzsi007 ***** válasza:

Csak legyen kezed, amiben kényelmesen elfér, meg zsebed. ?

Nekem a Pro is nagy, bár megszoktam, a Mini a legkomfortosabb fogni vagy hordani a legtöbb embernek. Még mindig csak mobilról beszélünk, nem tabletről vagy laptopról.

jan. 14. 08:37
 12/14 A kérdező kommentje:
Végül megvettem, de nem egy nagy szám és én marha kicsesztem rá egy rakat pénzt, az olcsóbb Samsungot szívsebben használtam, csak tönkrement. Most már ez lesz sajnos...
jan. 14. 16:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Megbízhatóan hoz egy átlagos szintet de egy sima iPhone-tól nem kell csodát várni. Ami biztos, hogy 5-6 évig is ugyanilyen lesz.
jan. 14. 16:11
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem nagyon nem tetszik, pláne nem sok év Android után. Az eladó is erőszakos volt… Nagyon megbánt vásárlás lett. Tesómnak is ez van, gondoltam nekem is az kell.

Amint lehet majd eladom, a régi középkategóriás Samsung sokkal jobb volt.

Ugye üzletben vettem, így visszaküldeni sem tudom sajnos. Media Markttal vigyázzatok, rád beszélnek minden szart! Eredetileg nem is ezt a telefont akartam megvenni…

jan. 15. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!