Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen strapa telefont vegyek?

Milyen strapa telefont vegyek?

Figyelt kérdés

Olyan kéne majd ha lecserélem ezt,ami ugyanígy nehezen törik,IP védett,nagy benne az akkumulátor.

Ezzel ami most van akár szöget is tudok verni a falba úgy,hogy még meg se karcolódik szinte :D

(Doogee S110)

Mindenképp ilyen telefont akarok,tudom hogy van tökéletes hibátlan Samsung 500 ezerért.

De ez a telefon nekem már több éve bőven kibírja a napot.

Új korában többet is bírt.

Ezt vettem akkor 130 ezerért.

Kb ilyen ár kategória érdekelne,hogy mi a legjobb amit kaphatok.

ma 16:37
 1/4 Rics37 ***** válasza:
Én az Oukitel márkát preferálom, sorban már a 3. telefonomat vettem tőlük. Jelenleg egy Wp33-asom van, de ezzel a fél kilós szörnyeteggel kicsit már túl lőttem a célon. Sokszor még a zsebre rakása is egy kihívás, viszont az üzemidőre és a teljesítményre nincs panaszom.
ma 17:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Caterpillar.
ma 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Honnan rendelted a doogeet?

Ennél jobbat ennyiért nem hiszem, hogy kapsz.

ma 20:26
 4/4 A kérdező kommentje:
Tiptoplaptop
ma 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!