Új telefont vennék. Kérhetek ötleteket? (strapa telefon érdekel csak)
Figyelt kérdés
Szempontok:
-max 150 ezer
-ip68/ip69k
-Minimum android 12
(extra funkció lehet benne)
2023. aug. 29. 15:40
1/9 A kérdező kommentje:
Már nézegettem, de kíváncsi vagyok arra hogy más mit ajánlana.
2023. aug. 29. 15:41
3/9 anonim válasza:
150 ert monoklit kapsz!
Egy jó iphonet vegyél!
4/9 A kérdező kommentje:
Már unom ezeket a sablon consumer telefonokat, ezért vennék strapatelefont. Amúgy meg, iPhone-om van jelenleg még.
2023. aug. 29. 21:38
5/9 anonim válasza:
2-es vagyok.
Miért lettem lepontozva?
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztalak még.
2023. aug. 30. 07:13
7/9 A kérdező kommentje:
Na most pontoztalak.
Hasznos, mivel ajánlottál egy telefont.
2023. aug. 30. 07:14
8/9 anonim válasza:
a starapatelefonoktól ne várj sokat.... annyit tud hogy ütésálló.... meg telefonálni, sms-ezni tudsz, esetleg a face meg a messenger megy... más nem... a kijelzőjük ezeknek általában még valami offos tft, esetleg valami rosszabb korai lcd panel... a youtube is max 768p vagy 1080p.... a hangszórója a 80%-ának instant f0s.... ezek a telefonok igazából azoknak készülnek akik a kőművesállványról lemászva a kajaszünetben megnéznek 2 videót yt-n és felhívják a fuvarost hogy miért késik....
9/9 A kérdező kommentje:
Azért ennyire nem kell lenézni őket, már 3 hónapja van olyan telefonom és nem a legdrágább hanem egy átlagosnak mondható strapatelefon és azért annál amit mondtál többet tud ami nekem van.
(Pl: éjjellátó kamera, 120hz-es kép, és a messengeren kívül más is elég jól elfut rajta)
2024. márc. 12. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!