Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Eladnám, de vajon megéri?...

Eladnám, de vajon megéri? Mennyit ér most ez a telefon?

Figyelt kérdés
Van egy telefonom, amit ajándékba kaptam, de sosem használtam. Őszintén szólva teljesen el is feledkeztem róla, mert tök más telefont használok. Most viszont pakolászás közben előkerült a fiókból. Egy Samsung Galaxy A03-ról van szó, más adatot sajnos nem tudok róla, de a dobozán ez áll. Újonnan nagyjából 55-60 ezer forint körül látom, például az Emagon. Arra gondoltam, hogy 40 ezer forint körüli áron meghirdetném Facebookon, hátha érdekel valakit. Nem vagyok túl jártas az árakban, de szerintem ez reálisnak tűnik, mivel a telefon teljesen új, ki sem lett bontva. Nem szeretnék nyerészkedni rajta, de kár lenne, ha csak a fiókban állna, miközben valaki lehet szívesen használná.

ma 09:28
A kérdező szavazást indított:
30-35 ezer
35-40 ezer
40-45 ezer
nem tudod eladni
3 szavazat
 1/2 A kérdező kommentje:
Illetve, hol érdemes ilyen dolgokat meghirdetni? Én így elsőre Facebook Marketplace-re gondoltam.
ma 09:30
 2/2 szántóvető ***** válasza:
vidd be egy telefonos boltba.talán adnak érte 30-at.
ma 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!