Hol tudnám a legtöbb pénzt kapni a használt telefonomértha eladnam?
Figyelt kérdés
Egy Lg G2 minim van nézegettem a vateran árverésen adnak érte egy húszast szerintem nagyon sok azért a mobilert próbáljam még én is feltenni árverésre vagy ink vigyem be egy gsm boltba? És ha oda bevinnem sztetek mennyit kapnék érte viszonylag jó állapotban van 1.5 éves egy kisebb karj van csak rajta?2016. máj. 7. 07:42
1/2 anonim válasza:
A gsm boltos a lehető legkevesebbet fogja érte adni. A legjobb az lenne ha megnéznéd mennyiért árulják jofogáson meg a hardveraprón és egy hasonló áron meghirdetnéd ezeken az oldalakon.
2/2 anonim válasza:
Hirdess.
A GSM boltokban már az ajtót is telefonnal támasztják ki, annyira sokat ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!