Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet ebből nagyobb bajom ha...

Lehet ebből nagyobb bajom ha váltottam jelszót?

Figyelt kérdés

Kaptam egy sms-t erről a számról: +36 1 7016354. Miszerint a Binance fiókomba beléptek Szingapúrból és ha nem én voltam keressem fel az ügyfélszolgálatot. A telefonom abba a mappába sorolta be ahova a többi hivatalos binance üzenetem is érkezik. Teljesen bedőltem neki és miután megkérdezték a nevem és hogy van e más walletem ami érintett lehet lerakták e telefont.

Igazából semmilyen pénz nincs a Binance fiókomon már szóval nem nagyon tudnak mit ellopni csak azért aggódok most kicsit. Nem is értem hogy néztem be ennyire ezt most.... Megzavart ez, hogy a hivatalos Binance SMSként azonosította a telefon. Nem is értem hogyan.

jan. 10. 16:54
 1/2 A kérdező kommentje:
Egyedül a nevemet és a telefonszámomat tudták így meg. Azzal meg nem sokra mennek nem? Legalábbis ha valami fiókomat szeretnék feltörni akkor ahhoz azért több kellene nem?
jan. 10. 16:58
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hátha ők rakták le a telefont lehet nem voltál érdekes számukra. Elméletben ha nem adtál meg semmi bejelentkezéshez vagy visszaéléshez szükséges adatot akkor nem.
jan. 10. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!