Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Androidra milyen PDF nézegetőt...

21013129 kérdése:

Androidra milyen PDF nézegetőt ajánlanátok, ami jó erre a célra?

Figyelt kérdés

Olyan PDF nézegetőt keresnék, amivel sok vektorgrafikus rajzelemet tartalmazó anyagból is, érintőképernyőről is gyorsan és könnyedén, elugrálások nélkül lehet:

> szavakra, alfanumerikus kódokra, szövegre rákeresni;

> szavakat, kódokat, szöveget kijelölni és másolni;

> szabadon, ujjszéthúzással ránagyítani és ujjmozdulatokkal navigálni;

Nagyobb terjedelmű kapcs.rajzok nézegetéséhez jönne jól.

jan. 8. 15:17
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha modern Samsungod van akkor gyárilag van rajta a Samsung Notes, Microsoft Word és a Google Drive. Mind meg tudja nyitni, de jó kérdés, hogy melyik a jó neked.

Adobe Reader is van androidra, Playből leszedhető.

Igazából amiket felsoroltál azok szerintem mindben mennek, de ha már van miből választani akkor nézd meg melyik a legjobb neked.

Én a Samsung Notes-ot használom, eddig még mindenre elég volt.

jan. 9. 04:28
 2/5 anonim ***** válasza:

Galaxy A3-at használok, Android 8-al. Bár root-olva van, tudatosan nem frissítettem tovább, mert onnantól a hívásrögzítés nem működne.

Android telefonból meg ez az utolsó modell, ami a keskenyebb ingzsebekbe is pont befér.

jan. 9. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:

16:46-os válasz:

Nem teljesen értem, hogy ez hogy kapcsolódik a kérdéshez, de tudtommal Samsung telók esetén szimplán csak fel kell rakni egy olyan firmware-t, ami nem EU-s országhoz van és máris működik mivel csak az EU-ban tilos.

Szóval ha felraksz egy UK firmware-t akkor máris működni fog és abszolút semmi hátrányod nem lesz belőle.

Nem kell hozzá sem root, sem bootloader nyitás, mivel firmware továbbra is 100% official (zárt bootloader-re nem is lehet olyat felrakni ami nem 100%-ig az + flash előtt a teló ellenőrzi, hogy hozzávaló-e).

[link]

Pl innen is le lehet szedni bármelyik telóhoz bármelyik országét.

Gondolom ha rootoltad az A3-at akkor ismerős a folyamat.

(amúgy hogy a jó égbe lehet azt használni még? 1.5GB ram, én már rég megőrültem volna tőle)

jan. 9. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:

#3 Úgy lehet használni - és emiatt is nagyon praktikus ez a modell, hiába régi, mert ennél a használatnál nem ez számít - hogy ezt kizárólag a munkahelyen használom. Most kivételesen nálam van, mert ezt a PDF-es dolgot még rá kell tegyem, de ez alap esetben bent van a szekrényemben egy neki varrt, az ajtóra felragasztott zsebben, én 7:40-kor kiveszem az ingzsebembe a köppenyem alá, 16:03-kor vissza a szekrénybe, és cső. Onnantól ne is zavarjanak azon a számon.

És tény, bent se lehetne nálam, még egy eredeti gombos 3310-es sem... viszont sem testvérem, sem szülőm, se nagyszülőm nem tud elérni, ha gáz van - és volt már gáz, és az csak papíron létezik, hogy hozzátartozó a műszakvezetőhöz betelefonálhat, mert egyrészt nem publikálják nekünk se a benti számokat, másrészt szerintem mióta LAN hálózatos intercom-okra váltottak, kifele nincs is kapcsolatuk, harmadrészt csak az operátorok tartoznak a műszakvezető alá -, de pl. kolléga se, aki váltana.

Tudatosan csak hanghívásos kártya van a telefonban, így elméletben se tudok bent feketén internetezni; és magát a telefont is 2G-re kapcsoltam, így van is kapcsolatom. 4G-n nem működik, nyilván ennek meg van az oka. (gondolom vagy járulékosan, vagy tudatosan úgy van kialakítva az üzem, hogy egyfajta gyengébb Faraday kalitkaként működik)

Én amúgy meg vagyok vele elégedve.

Tervben volt egyébként, hogy VoIP-re áttérnék itt is, veszek egy munkára/HR-ügyintézésre fenntartott számot, és akkor meg csak adatkártya lett benne és egy Zoiper vagy más szoftvertelefon... De ezt ugye így, hogy a 4G adótornyokra nagyon gyengén lát ki a telefon, ez nyilván nem lenne működőképes.

jan. 10. 19:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Meg persze azért még fel tudnék sorolni legalább 5-6 apróságot, amihez nem kell nagy hardver, mégis néhanapján nagyon is jól jöhet, hogy arra elő tudom kapni ezt a kis készüléket.
jan. 10. 19:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!