Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám a telefonomat a...

Hogyan tudnám a telefonomat a számítógéppel összecsatlakoztatni?

Figyelt kérdés
Olyan telefonom van melyen a vége usc c lyuku. Van valamilyen internetes felület program melyen képeket adatokat tudnák küldeni ide oda? vagy célszerű lenne vennem egy kábelt egy usc-c végüt és egy usb 3-as végüt?

tegnap 12:02
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Szoktak adni a telefon mellé kábelt. Azt amelyikkel töltöd is. Csak húzd le róla a töltőfejet és máris ott az adatkábel.
tegnap 12:16
 2/6 Szervizmérnök úr ***** válasza:
38%

Androidra jó a MyPhoneExplorer, nem kell vezeték, Wifin keresztül visz át adatokat:

[link]

Továbbá a Gmail-fiókba számítógépen is belépve, megtalálhatók a telefonról szinkronizált adatok.

Vagy egyedi esetben elkezdünk írni egy emailt, csatolunk hozzá fájlokat, de a levél mondjuk csak piszkozat marad, így megtaláljuk a piszkozatok között, értelemszerűen. A gépen is, a telefonon is.

tegnap 12:42
 3/6 Szirty ***** válasza:
59%

Total commander is jó erre a TotalCmd-LAN pluginnel.

WiFi-n keresztül tud kapcsolódni a PC (win) file és nyomtató megosztásához (már ha ott ez be van állítva).

tegnap 13:10
 4/6 A kérdező kommentje:
Na most en egy olyan kabelt kaptam aminek mind a 2 vége usbc kimenetelű. Ha vennek egy usbc es egy usb3 as vegut azzal osszetudnam kapcsolni. Amugy egy ilyen milyen gyorsan töltené fel a telot.olyat hallottam hogy tobb ora lenne
tegnap 16:44
 5/6 Szirty ***** válasza:
65%

Ha számítógépre dugod akkor több óra.

De tölteni akarod, vagy adatot átvinni?

tegnap 17:30
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi az infókat

Most mar tudom hogy ha gépen töltöm akkor lassaban tölti van netes fajlml megosztás

tegnap 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!