Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 12 miért halkul le a...

Jocco2 kérdése:

IPhone 12 miért halkul le a zene ha megnyitom a YouTube t vagy a TikTok ot vagy bármi olyan appot ami zene halgatással jár próbáltam már mindent ki kapcsolni a hang erő korlátot , gyári be állítást is csináltam és a ki be kapcs mit csináljak ?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 21:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk az elsődleges média forrásra koncentrál a telefonod.
tegnapelőtt 22:01
 2/11 A kérdező kommentje:
Hogy érted ?
tegnapelőtt 22:05
 3/11 anonim ***** válasza:
A kérdésedben van a válasz: "bármi olyan appot ami zene halgatással jár"...
tegnapelőtt 22:08
 4/11 A kérdező kommentje:
Akkor most ez válasz arra hogy én meg nyitom a YouTube-ot fel veszem a hangot és le halkul a telefon meg akkor is hogy Maxon van a hangerő ?
tegnapelőtt 22:28
 5/11 anonim ***** válasza:
Igen, mivel, ahogy az első hozzászóló is írta és te is(!) elindítasz egy másik programot, amiből hang jön! Mivel ez egy sza.ros telefon nem tudja ugyan olyan hangerővel (v akár egyiket sem) lejátszani, mint egy számítógép.
tegnapelőtt 22:33
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem indítok el másik programot meg nyitom a TikTok ot le halkul a hang ki lépek ki törlöm hogy ne fusson a háttérben a TikTok majd meg nyitom a YouTube ot es ott is ugyan ez megy el indítok egy videót fel veszem a hangot és le halkul nem megy 2 app csak 1
tegnapelőtt 22:39
 7/11 anonim ***** válasza:
Fülhallgatóval hallgatod?
tegnap 09:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem
tegnap 16:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Kiszoktad néha kapcsolni a telefont?
tegnap 17:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Ki igen
tegnap 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!