Meg lehetnek még valahol a fájlok, vagy veszett ügy?
Szóval, volt pár fájl letöltve a telefonomra (videók meg pár kép) amiket egy ilyen appal rejtettem el, hogy még véletlen se találja meg senki és minden oké is volt de tegnap át akartam rakni mindet inkább gépre, szóval rányomtam az "unhide" lehetőségre és hogy saját mappába rakja.
Miután ez megvolt rögtön töröltem is az appot de csak mikor kerestem a mappát jöttem rá, hogy korábban kikapcsoltam a netet és most sehol nem találom őket, nincsenek ott ahol lenniük kéne. Gondolom WIFI nélkül nem működik, de nekem ez eszembe sejutott.
Van még rá bármi esély hogy valahol meglehetnek vagy hagyjam inkább őket?
A képek közül volt 1-2 ami fontos lenne, a többi igazából nem érdekel, de nem emlékszem honnan szedtem le őket.
Valaki esetleg tud segíteni?
Géppel már összedugtam tegnap, hátha úgy megtalálom de semmi.
Amúgy Samsung A14-ről van szó, ha számítana.
Előre is köszi.
Milyen appról van szó?
Amúgy ezek az appok max titkosítják legjobb esetben tehát gépen keresd a program volt mappájában, ha ezt letörölte a rendszer az alkalmazás eltávolításával akkor annyi.
Valószínűleg berakta a program egy titkosított mappába ezt gépen keresztül megkéne találnod keresd meg.
Egyébként ezt az appot semmiféleképpen nem használnám, nem tűnik túl biztonságosnak.
A titkosított mappa tartalma van titkosítva ha az applikáció valóban titkosított bármit is nem a láthatósága.
0\andorid\data vagy media mappa belül keresd ott lesz olyan ami hasonlít a com.<alkalmazás neve > névre ha ide tette vagy keresd a pictures mappan belül esetleg.
Nehéz erre látatlanba válaszolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!