Androidra hogyan tudok programokat telepíteni nem marketröl?
Figyelt kérdés
Most szeretnék venni egy Sony Ericsson x8-as készüléket csak szeretném tudni, hogy hogyan tudok majd rá játékot navigációs rendszert és különböző alkalmazásokat telepíteni. A fizetős játékokat csak torrentröl lehet beszerezni így arra lennék kíváncsi, hogy tehetem fel azokat a telefonra?2010. nov. 7. 14:09
1/6 anonim válasza:
Nagy resze nem kerul penzbe.
Samsung galaxy s rol irok
2/6 anonim válasza:
Letöltöd az .apk fájlokat felteszed a telóra, a beállításoknál bepipálod azt a részt, hogy az ismeretlen forrásból származó alkalmazásokat is telepítse és után egy fájlkezelő segítségével fel is tudod tenni az alkalmazásokat. De marha sok fizetős alkalmazásnak van a Marketen ingyenes változata is szóval nem midig éri meg kutatni a netet fizetős alkalmazásokért.
3/6 anonim válasza:
hello!nekem is ez lenne a problémám,csak én ott akadtam el hogy milyen fájlkezelővel nyissam meg?
4/6 anonim válasza:
Utolsó: pl. Astro vagy ES file manager. De ezeket mindenképpen a Marketről töltsd le.
5/6 anonim válasza:
nekem is lenne problémám rá megyek a marketbe h letöltés( gépröl) és a telón tölti le a játékot? nem lehet a gépröl leszedni
???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!