Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlanátok?

Milyen telefont ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Februárban tervezek telefont venni, de nem tudok dönteni.

Amiket kinéztem:

iPhone 16 Pro max 512 Gb

Samsung S24 ultra vagy s25 ultra.

Google pixel 9 pro xl

Eddig ezeken gondolkozok. De elfogadnék pár tanácsot. 4-5 évre tervezek vele.

jan. 5. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
39%
Én segítettem, de látod az ilyen kérdés csak a bosszúságot szüli. Elmondod a véleményed az apple fanboyok betalálnak :) és a sok különböző fiókkal amit unalmukba létrehoznak lepontozzák az embert.
jan. 5. 12:11
 12/13 A kérdező kommentje:

#11 Én ezt úgy kezelem álltalában, hogy megírom a meglátásaim aztán ha valaki negatívumként kezelei azt, arra nem reflektálok.

De az is igaz, hogy vita is képes pro-kontra meglátásokat felszínre hozni, szóval nincs ezzel gond.

Köszi a segítségedet, és mindenkiét, aki írt illetve írni fog.

jan. 5. 12:17
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok Apple fanboy csak a tényeket közöltem, mivel az IT-ban dolgozók ezért úgy gondolom van rálátásom...(de nem szent persze a véleményem)

Leírtam a Pro-Kontrákat:

S24/25U:

- S-Pen

- Android, minden előnyével és hátrányával.

i16PM:

- IOS, FaceID

- Apple őkoszisztéma.

A Google pedig nagyon nem konkurencia ezeknek, jó telefon csak nem ezeknek az ellenfelei. Aki már költ ennyit az Samsungot vagy Apple-t vegyen.

Amúgy meg hosszútávon kell eldönteni mit szeretnél, én IOS-t vennék, mert azt szeretem használni és számomra az a kényelmes.(nem az ökoszisztéma miatt, egyszerűen a Pro szériás sima iPhone méretében nincs konkunrencia)

jan. 5. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!