Nem lesznek Nokia márkájú okostelefonok soha többé?
#7.
Nem mintha annak több köze lenne az eredeti márkához, de legalább a Lenovo tisztesség telefonokat ad ki mostanra.(úgy az Edge 50 Neo óta kb.)
#5 vagyok. Csak úgy kíváncsiságból körülnéztem Árukeresőn, milyen Androidos Nokiák vannak most a piacon, a Nokia X30 az abszolút csúcs, de az is csak kb. a középkategória alján van, mégis 160 ezer Ft-ba kerül (csak az Emagon kapható), kész vicc! Nekem 1 Nokiám volt életemben, de még a nyomógombos korszakban - Nokia 6234 - az akkor jó telefon volt, ráadásul az bírta nálam a legtovább, 5 és fél évig!
Most tavasszal készülök új telefont venni, és Samsung Galaxy S23+ a legfőbb jelölt, vagy még Motorola ThinkPhone (2023). Ez a Motorola kerül legolcsóbban szintén 160 ezerbe, de az X30-hoz képest hardveresen és ár-érték arányban is ég és föld a különbség!
8 válaszolo nekem Motorola telefonok tetszenek de mivel hülye voltam és a kedvenc one vision Motorolámat tönkre tetem és kellet egy uj olcso stock androidos telefon igy vettem egy x10 nokiát håt nem jött be aztán boszanto dolgai lettek igy 2023 karácsonyára kaptam motorola g84 azt nagyon szeretem .
sőt volt Lenovo telefonom is .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!