Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új Nokia G10 2024-ben?

Új Nokia G10 2024-ben?

Figyelt kérdés

Lehetőségem van most nagyon olcsón (10 k) hozzájutni egy teljesen új Nokia G10-hez. Amit tudni kell a telefonról hogy Android 11-gyel jelent meg, elvileg Android 13-ig frissíthető, illetve 3/32 GB-os, ami nyilván nem egy csúcskonfiguráció így 2024 végén. Viszont nekem gyakorlatilag csak munkahelyi és egyetemi dolgok intézésére kellene Facebookon, messengeren, viberen és emailben, illetve banki app használatára. Minden másra ott a számítógép és a butateló, úgyhogy nem szeretnék 50-60-70 ezret kiadni egy redmire vagy Samsungra. Erre a célra szerintetek megfelelő? Bankos alkalmazások kb meddig fognak futni Android 13 alatt?

Köszönöm szépen előre is.

tegnap 22:17
 1/1 anonim ***** válasza:

Annyi pénzért nyilván megéri csak ne hogy átverjenek.

A felsorolt feladatokat valószinüleg még eltudja végezni az android verzió is rendben van, de figyelmeztetlek, mert a nokia telefonok jellemzően kegyetlenűl lassúak és ezt nem tudnám eléggé hangsúlyzoni, én egy nokia 1.3-ast vettem még, na az a telefon legfeljebb ajtókitámasztónak volt jó (még smst sem tudsz küldeni annyira lassú közben még túlmelegszik is)

[link] itt tudsz olvasni nagyon sok panaszt róla, mérlegelni tudod hogy a fejfájás amit a telefontól fogsz kapni, megéri e neked az olcsó árat.

tegnap 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!