Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha a Temu ról rendelek mobilte...

Ha a Temu ról rendelek mobiltelefont arra kell vámot fizetni?

Figyelt kérdés

jan. 4. 14:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
32%

10

Hagyjuk már ezt, nem tudsz 10 olyan dolgot mondani a házadban ami valamilyen úton módon nem volt kitéve rabszolgamunkának az elkészülése során.

Beleértve azt a bármilyen informatikai eszközt, amin a kommentet írtad.

jan. 4. 19:07
 12/19 anonim ***** válasza:
66%
Nem rabszolgamunkáról volt szó, ami gyakorlatilag marginális a világon, de a gyermekmunka is inkább ez a kategória. Vagy te mégis mit gondolsz, a 7 éves Csin Csöng a kis kezével maszatolgatja nekem a processzort Kínában? Azért túlzásokba ne essünk már egyik irányba se...
jan. 4. 19:17
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

Akarsz fogadni?

[link]

jan. 4. 19:20
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
Neked tényleg valami bajod van. Előbb gyerekmunkából lesz rabszolgamunka, utána meg elkezded, hogy nem tudok 10 dolgot mondani, ami itthon nem rabszolgamunkával készült, most meg ideb..szol egy cikket a telefonokról. Mondd, jól vagy?
jan. 4. 19:40
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Azt állítottad (12), hogy gyerekmunkának köze sincs a technológia cikkekhez. Erre válaszul küldtem a linket, ami az okostelefonok gyártásánál megjelenő gyerekmunkára hívja fel a figyelmet.

Így már érthető, vagy próbáljam meg kicsit egyszerűbben megfogalmazni?

jan. 4. 19:48
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Édes isten.... te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Kérlek, másold ki azt a részt, ahol azt írom, hogy a gyermekmunkának semmi köze sincs az akármihez.

Én arra próbáltam utalni - úgy látszik sikertelenül - hogy ugye nem képzeled azt, hogy MINDENT gyermekmunkával meg rabszolgamunkával állítanak elő a világon, legalább részben. Meg hogy ne tudnék bármely háztartásban 10 (!!!) dolgot mutatni, ami nem így készült. Ne röhögtess már. És a jövőben tényleg próbáld meg elolvasni, hogy a másik mit ír, mert ez így g..ci nehéz.

jan. 4. 20:12
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy ismerős téli bélelt kabátot rendelt a Temuról, jó volt, neleg volt, de két hét után elkezdett bolyhosodni, aztán amikor megázott, mindent összefogott! A pulóver lett a legrondább. Aztán a kezemen is fekete foltok voltak, kidobtam. Hordja a kinai anyja!
jan. 4. 22:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Fejezzetek ezt be itt
tegnap 20:09
 19/19 anonim ***** válasza:
#18 Már vagy 3-4 napja senki sem szólt hozzá...
tegnap 23:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!