Ha a Temu ról rendelek mobiltelefont arra kell vámot fizetni?
10
Hagyjuk már ezt, nem tudsz 10 olyan dolgot mondani a házadban ami valamilyen úton módon nem volt kitéve rabszolgamunkának az elkészülése során.
Beleértve azt a bármilyen informatikai eszközt, amin a kommentet írtad.
Azt állítottad (12), hogy gyerekmunkának köze sincs a technológia cikkekhez. Erre válaszul küldtem a linket, ami az okostelefonok gyártásánál megjelenő gyerekmunkára hívja fel a figyelmet.
Így már érthető, vagy próbáljam meg kicsit egyszerűbben megfogalmazni?
Édes isten.... te tényleg nem tudsz szöveget értelmezni. Kérlek, másold ki azt a részt, ahol azt írom, hogy a gyermekmunkának semmi köze sincs az akármihez.
Én arra próbáltam utalni - úgy látszik sikertelenül - hogy ugye nem képzeled azt, hogy MINDENT gyermekmunkával meg rabszolgamunkával állítanak elő a világon, legalább részben. Meg hogy ne tudnék bármely háztartásban 10 (!!!) dolgot mutatni, ami nem így készült. Ne röhögtess már. És a jövőben tényleg próbáld meg elolvasni, hogy a másik mit ír, mert ez így g..ci nehéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!