Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefonnal lehetne jó...

Milyen telefonnal lehetne jó minőségű fotót készíteni az éjszakai égboltról?

Figyelt kérdés
Leginkább az érdekelne, hogy a Hold-Vénusz együttállást, és a Marsot le tudjam fotózni.
tegnapelőtt 14:49
 1/10 A kérdező kommentje:
Hogy a fotón jól látszódjanak.
tegnapelőtt 14:50
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Semmilyennel, Nincs ilyen. Erre egy telefon kamerája a fizikai kialakítása miatt teljesen alkalmatlan önmagában.
tegnapelőtt 15:10
 3/10 A kérdező kommentje:
Akkor mivel lehet fotózni ilyeneket?
tegnapelőtt 15:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Ismerősömnek xiaomi 13t van és multkor küldte az ejszakai égboltról a képet. Egész korrekt volt.
tegnapelőtt 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Távcső + fénykepezőgép. Direkt fókuszban dslr/milc. Vagy okulárprojekcióval, ekkor már lehet távcső + kompaktgép/telefon is. Ha elegendő, hogy csak egy 5 pixeles fényes pötty legyen, akkor kb. bármivel :)
tegnapelőtt 15:17
 6/10 anonim ***** válasza:

"Ismerősömnek xiaomi 13t van és multkor küldte az ejszakai égboltról a képet. Egész korrekt volt."

Igen, magát az égboltot lehet velük fotózgatni, némi hozzáértéssel vagy próbálkozással. Az azonban, hogy egy együttállás normálisan látszódjon rajta, háááát, erősen kérdéses.

tegnapelőtt 15:27
 7/10 anonim ***** válasza:

Elég hosszú záridővel, egy nagyobb szenzorral és elég utómunkával képes szép képeket csinálni telefon is.

Az más dolog, hogy egy telefon automata módban sosem fog fél perces záridővel fotózni.

tegnapelőtt 16:23
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy mennyire fog látszódni az együtt állás, azt nem tudom. A Pixel 4a-m jó fotót tudod csinálni az égboltról éjszaka, tehát a Pixel 9 Pro-mnak se szabadna gondot okoznia, ráadásul annak van telefotó kamerája is, de inkább egy rendes fényképezőgép az ajánlott.
tegnapelőtt 18:59
 9/10 anonim ***** válasza:
Manapság már el tudom képzelni, hogy egy nagyon drága telefon kamerájával tűrhető fotó készíthető ilyen témáról is, csak az a bökkenő, hogy abból a pénzből már távcsövet + rendes fényképezőgépet vehetsz, azzal meg nem konkurál semmilyen telefon.
tegnap 06:11
 10/10 anonim ***** válasza:
kompakt fėnyképezögépel én holdat fotoztam 40x optikai zoomal nagyon jol sikerült .
tegnap 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!