Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fizikai kártya nélkül is...

Fizikai kártya nélkül is tudok telefonnal fizetni?

Figyelt kérdés
Buta kérdés lesz, de inkább rákérdezek, mert nem értek úgy hozzá. Most nyitottam az Erstenél fiókot, de még fizikai kártyám nincsen, de a bankszámlánon van pénz.

tegnapelőtt 12:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Minden képpen kell egy bank kártya! Illetve a bank kártya adatai kellenek. Mert csak a bank kártya adatait tudod fel vinni a telefonodra. Gondolom számla nyitáskor igényeltél bank kártyát? Ez a bank kártya ha igényeltél 2-3 hét mire el készül. És csak azután tudsz fizetni vele.
tegnapelőtt 13:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha lesz bankkártyám, akkor már nem is szeretnék telefonnal fizetni. Csak addig akartam ezt használni amíg nincs meg a kártya
tegnapelőtt 13:16
 3/7 anonim ***** válasza:
NEM! Még egyszer! Mint írtam is kellenek a bank kártya adatai hogy azt fel tud vinni a telefonod megfelelő applikációjába! Ehhez meg kell a fizikai vagy virtuális bank kártyádnak az adatai. Ha nincs bank kártya adatod, akkor az olyan mintha nem lenne bank kártyád! Bank kártya nélkül nem tudsz fizetni a bank számládon lévő pénzből.
tegnapelőtt 13:20
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem kell nagybetűket írnod, mint ha kiabálnál, mert felfogtam. Azt hittem a számla adataimat elég megadnom, mert van rajta pénz. Már a munkáltató is utalt nekem pénzt
tegnapelőtt 13:28
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ha csinálsz Revolut fiókot, arra tudsz utalni (amit tudsz kártya nélkül), és az egyből generál neked virtuális kártyát (amivel tudsz fizetni telefonnal).
tegnapelőtt 15:05
 6/7 Szervizmérnök úr ***** válasza:

Erste Banknál van olyan számla, amihez nincs kártya, mert valaki mondjuk nem igényelt hozzá.

De olyan számlával nem tudsz kártyát igénylő tranzakciókat bonyolítani, legfeljebb utalni tudsz másoknak pénzt, vagy ő neked.

tegnapelőtt 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Először is fel kell telepítened a telefonodra a Wallet alkalmazást,majd pedig ha a számlanyitáskor regisztráltál a netbankra, illetve feltelepítetted a George appot, akkor azt megynyitva jobb felül látsz 3 ikont, a középső a bankkártya. Itt rábökve, a részletek alatt tudod megnézni az éppen készülő kártyád minden adatát, kártyaszám, érvényesség és CV kód, amit miután átmásolsz a Wallet alkalmazásba,már tudsz is fizetni a telefonoddal, persze bekapcsolt NFC mellett.
tegnapelőtt 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!