Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Sparban és a Pennyben tudok...

A Sparban és a Pennyben tudok fizetni telefonnal?

Figyelt kérdés
A bankkártyámat otthon hagytam, és a városban vagyok. Ma délután fogok nagybevásárlást tartani, de szerintem nincs annyi KP nálam. A kártyán tartom a fizetésem, meg mindent, ami ugye otthon van. Most mit csináljak? Tudok Simple segítségével fizetni a boltokban, vagy kénytelen leszek hazautazni érte? Soha nem csináltam még ilyet.

aug. 22. 09:06
 1/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vettem észre, hogy a kártya nincs a helyén. Nem raktam be a tárcámba a legutóbbi használat után.
aug. 22. 09:07
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Persze, bárhol, a hol kártyával lehet fizetni, ott telefonnal is. Erre találták ki ezt az alkalmazást.
aug. 22. 09:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Ez nagyon jó hír! Köszönöm!

Sajnos nem értek hozzá annyira, és ezért kérdezem.

aug. 22. 09:11
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Persze, viszont a simple appban regisztrálva kell legyen a kártyád és a telefonod nfc-s fizetésre alkalmas kell legyen. Ha ez megvan, akkor simán odatartod a mobilt, ahova a kártyát, miután bekapcsoltad az nfc-t. Ha kéri az app pin kódját vagy a telefon feloldóját, akkor megadod. Nekem eddig 1x kérte frissítés miatt, amúgy mindig csak odateszem a terminálra és már fizetek is.
aug. 22. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a Simple rendszerébe regisztrálva van a kártya, és a telefonban is van NFC.
aug. 22. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!