"Én 200000Ft ért vettem egy 1 hónapos Samsung galaxy s21" Jól átbasztak téged ha azt hiszed jól jártál egy 60ezres használt telefonnal az ár 3x-ért
jan. 2. 14:33
12/19 anonim válasza:
Nem tudom miért sajnálnék rá, ez a 120 ezer Ft sajnos manapság nem nagy pénz.
Normálisabb helyeken 1 havi lakbért nem fedez...
jan. 2. 14:53
13/19 anonim válasza:
Az átlag ember a telefonján tölti a fél napját... Miért pont arra sajnálnám a pénzt, amit ilyen sokat használok?
Amúgy is, ahogy többen is írtak, kb itt kezdődik egy kb problémamentes, középkategóriás telefon. Még ha sajnálnám is rá a pénzt se vennék olcsóbbat.
jan. 2. 15:02
14/19 anonim válasza:
"Jól átbasztak téged ha azt hiszed jól jártál egy 60ezres használt telefonnal az ár 3x-ért"
Nem írta, hogy mikor vette. Gondolom nem mostanában.
jan. 2. 15:04
15/19 anonim válasza:
5-10 évvel ezelőtt olyan 60-70ezret költöttem a telefonra. Nos ez ma már a duplájába kerül minimum. És ezek a 120ezres telefonok is már olyan kazegória nekem, ami nem lassú, de bosszantani tudnak az akadások. Ezért van jelenleg ennek duplájába kerülő telefonom, és végre nincsen semmi olyan probléma amivel korábban együtt kellett élnem. És mivel a telefon az az egy eszköz, ami egész nap nálad van, bármikor előveszed használni, azért jó érzés tud lenni hogy mindig rendben működik
jan. 2. 15:05
16/19 anonim válasza:
Nekem elég a kezembe vennem pár percre édesanyám relatíve új Honor 200 lite-ját, olyan gyorsan őrületbe kerget, hogy lassú meg akadozik, egyből nem érzem rosszul magam amiatt, hogy mennyit költök a telefonomra.
Persze ez személy függő, neki is azért van ez a Honor, mert neki kb mindegy mit használ és a szolgáltató utána vágta. Kinek a pap, kinek a paplan.
jan. 2. 15:18
17/19 anonim válasza:
Én Honor 200at nézegettem, most egy százezres(négy éve volt annyi) Huaweiem van (p40 lite), minőségi ugrás lesz, meg igye ezen nincs google
jan. 2. 22:30
18/19 anonim válasza:
Úgyhogy, nem, nem sokallok 120at, ennyi a minimum amit egy telefonért kiadok. Utolsó voltam
jan. 2. 22:31
19/19 anonim válasza:
10 éve még luxus volt ennyit kiadni egy telefonért, felsőkategóriába számított, ma viszont már abszolút nem sok érte, inkább a középkategória alsóbb szegmensébe kezd húzni, manapság ennyi pénz a legtöbb ember számára átlagos ár egy telefonért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!