Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sokallnátok 120.000 Ft-ot egy...

Sokallnátok 120.000 Ft-ot egy telefonért?

Figyelt kérdés
+egy normális tok mellé, fólia rá, kb 10.000 Ft.
tegnapelőtt 11:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát az attól függ milyen telefonról van szó. :)

Egyébként egy normálisan működő, nem két év múlva falhoz vágós telefon sajnos nagyjából ilyen ártól indul, szóval nem sajnálnék rá. Inkább adjak ki 120 ezret egy normális telefonért, mint mondjuk 90-et egy olyanért, ami nem fog tetszeni.

tegnapelőtt 11:29
 2/19 anonim ***** válasza:

Most már nem sajnálnám rá.

Ezzel is spórolni akartam, vettem egy 80 alatti Motorola telefont, "mert majd jó lesz az nekem."

Egy éves sincs, folyamat lefagy, lelassul, ami baja lehet neki, az előjön. Amint tehetem veszek egy felsőbb alkategóriás telefont, ezt meg vágom bele úgy a kukába, hogy csak nyekken.

Egyébként igen, sajnálok nagy pénzt kiadni rá, de ha meg olcsóbban veszel, az használhatatlan.

tegnapelőtt 11:34
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos árban innen indul felfelé minden, ami valamilyen szinten használható. Még sokat sem mondtál. Ettől függetlenül persze sokallja az ember, de ez van, ez a realitás.
tegnapelőtt 11:54
 4/19 anonim ***** válasza:
0%

Én sajnálnám. Most 3 éves Samsungomat 10 ezerért + 2 év hűségért "vettem". Számomra most is tökéletes, igaz, "csak" telefonbeszélgetésre, skypera, zoomra, emailekre és böngészésre meg alap fényképezésre használom.

De ha a te igényeid nagyobbak (mint a legtöbb embernek), akkor egy multifunkciós készülékre sajnos nem sok a 120.

tegnapelőtt 12:23
 5/19 anonim ***** válasza:
43%

Én 200000Ft ért vettem egy 1 hónapos Samsung galaxy s21 et, a mai napig egy jó telefon. A mostani középkategóriát is simán veri, ami árban szinte semmivel sem olcsóbb. A kijelzője is sokkal jobb a szemnek.

Ez előtt 1-2 évente kellett új telefon, mert mindig a legolcsóbb középkategóriásat vettem.

tegnapelőtt 12:25
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Én sajnálnám. Most 3 éves Samsungomat 10 ezerért + 2 év hűségért "vettem"."

Tehát lényegében ugyanúgy 100+ ezerért vetted, csak részletre...

tegnapelőtt 12:47
 7/19 anonim ***** válasza:
25%
"Tehát lényegében ugyanúgy 100+ ezerért vetted, csak részletre..." - nem emlékszem, mennyi lett volna a teljes ára. Csak telefonos hűséget szoktam aláírni, mert telefonelőfizetés úgyis kell, és bár már az összes szolgáltatónál voltam ügyfél, ennél a szolgáltatónál van a privát telefonom 25 éve, tehát nem valami nagy kockázat...
tegnapelőtt 13:20
 8/19 anonim ***** válasza:
64%
Nyugi, 100%-ig biztos lehetsz benne, hogy nem ingyen volt az a telefon, hanem bele van számolva az előfizud felárába.
tegnapelőtt 14:09
 9/19 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem ingyen volt a telefon, de az előfizetésem ára egyébként nem nőtt. És más szolgáltatónál sem lett volna olcsóbb az előfizetés.
tegnapelőtt 14:29
 10/19 anonim ***** válasza:
18%
300k körüli telefonokat veszek 2-3 évente.... csak újat.... a használt az lutri....
tegnapelőtt 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!