Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nothing Phone 2(a) vagy...

Nothing Phone 2(a) vagy Galaxy A54 jobb választás?

Figyelt kérdés
Nothing 120000 Ft, a54 130000.
dec. 29. 17:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Esetleg van itt valakinek Nothing Phone-ja? Milyen telefon?
dec. 29. 17:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Egyik teszt:

[link]

Másik teszt:

[link]

Az A54 tesztjét érdemes úgy olvasni (és egyébként szinte mindegyik A szériás Samsungét), hogy ezek eléggé túlárazva szoktak megjelenni, aztán fél év alatt beáll értelmes árszintre a készülék.

Szerintem mindkét telefon jó választás, a Samsung előnye, hogy van normális szervízhálózat és valódi nagy üzletekben is kapható, a Nothing pedig itthon szerintem talán az Alzáról rendelhető egyedül, a többi kereskedőt hanyagolnám.

Papíron a Nothing a jobb, meg hát külsőre egyedibb, de egyikkel sem lőnél mellé ebben az árkategóriában. A Nothing egy évvel frissebb modell, de a hosszú A54-es támogatási időszak miatt ez szoftveres szempontból szerintem nem fontos, kb. ugyanott lesz mindkettőnek vége.

dec. 29. 18:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Ja még annyit hozzátennék, hogy ha van rá időd és érdekel valamennyire a téma, akkor a kommenteket is érdemes lehet átnyálazni. Ha nincs rá időd és igazából lesz..rod, csak egy működő telefont akarsz, akkor nyugodtan vedd azt, amelyik tetszik.
dec. 29. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!