Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri letölteni telefonra...

Megéri letölteni telefonra aesthetic widgets/themes appot?

Figyelt kérdés

Láttam ilyen hátteret másoknál és nagyon tetszik. Nekem Xiaomi telefonom van és az a gond, hogy nem tudom olyanra beállítani csak így simán, ezért arra gondoltam letöltök egy ilyen appot, de nem tudom melyik jó.😅 Ha valaki jártas ebben, tudna nekem ajánlani egy biztonságos, lehetőleg nem fizetős alkalmazást?

Ilyesmit szeretnék:

[link]

dec. 28. 20:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Én őszintén mindig tartózkodtam ezektől a szemét alkalmazásoktól, amik random témákat állítanak be neked, a háttérben meg a jó ég tudja, hogy mit csinálnak.

Xiaomin pár éve volt egy témák app, tele kismillió letölthető témával. Abból egyik sem tetszik?

dec. 28. 21:57
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, én is eléggé félek ezektől, nem is merek semmit letölteni. De van pár olyan, amire elég sok jó véleményt írtak.

Xiaomin vannak témák, de nagyon kevés az ingyen letölthető, még a fizetősek is rém bénák.

dec. 28. 22:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha ez megnyugtat - bár gondolom nem - ezeknek a nagyon csili-vili témáknak a praktikussága eléggé minimális. Általában az alap téma van a legjobban kitalálva kinézet és praktikusság szempontjából.
dec. 28. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!