Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez a szám jelenleg nincs...

Ez a szám jelenleg nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem. Ezt mondta a gépi hang, ilyenkor mi van?

Figyelt kérdés

Utcairól is próbáltam, ott olyasmit mondott a hang hogy a szám megváltozott, keressek rá a telefonkönyvben.

Telekomos számról van szó. Ilyet lehet hogy megváltozik egy adott szám és ezt egy sima utcai fülke érzékeli, az okostelefon meg nem? Azt hittem csak úgy lehet számot változtatni, ha vesz az illető egy másik SIM kártyát.

tegnap 13:38
 1/6 A kérdező kommentje:
A számcserét természetesen nem előfizetésesre értettem, hanem sima feltöltősre.
tegnap 13:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha lejár a kártya/telószám és még nem adták ki másnak akkor is ezt mondja be.
tegnap 14:55
 3/6 Szirty ***** válasza:

"...megváltozik egy adott szám és ezt egy sima utcai fülke érzékeli, az okostelefon meg nem?"

Sem a fülkének sem az okostelefonnak nincs ehhez köze.

Nem a telefon mondja be neked ezt a szöveget, hanem a szolgáltató rendszere.

tegnap 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint az utcaiakhoz más szöveg van hozzárendelve mintha okostelefonról próbálnám?
tegnap 15:42
 5/6 Szirty ***** válasza:

Szerintem a szöveg attól függ melyik szolgáltatóhoz tartozó készülékről próbálod felhívni, mivel a szöveget annak a szolgáltatónak a rendszere produkálja amelyikhez tartozik az előfizetés/készülék.

Gondolom az "utcai" fülke mindig ezt a dumát nyomja ha egy szám nem elérhető (nem létezik).

tegnap 16:44
 6/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Igen, csak úgy lehet számot változtatni, ha veszel másik sim-et.
tegnap 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!