Ez a szám jelenleg nincs hozzárendelve egyetlen előfizetőhöz sem. Ezt mondta a gépi hang, ilyenkor mi van?
Utcairól is próbáltam, ott olyasmit mondott a hang hogy a szám megváltozott, keressek rá a telefonkönyvben.
Telekomos számról van szó. Ilyet lehet hogy megváltozik egy adott szám és ezt egy sima utcai fülke érzékeli, az okostelefon meg nem? Azt hittem csak úgy lehet számot változtatni, ha vesz az illető egy másik SIM kártyát.
"...megváltozik egy adott szám és ezt egy sima utcai fülke érzékeli, az okostelefon meg nem?"
Sem a fülkének sem az okostelefonnak nincs ehhez köze.
Nem a telefon mondja be neked ezt a szöveget, hanem a szolgáltató rendszere.
Szerintem a szöveg attól függ melyik szolgáltatóhoz tartozó készülékről próbálod felhívni, mivel a szöveget annak a szolgáltatónak a rendszere produkálja amelyikhez tartozik az előfizetés/készülék.
Gondolom az "utcai" fülke mindig ezt a dumát nyomja ha egy szám nem elérhető (nem létezik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!