Az SD kártya mennyire jó beruházás?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy rengeteg képem van a telefonomon, mert sokat utazok és a Google drive valamiért képtelen feltölteni a képeket, csak annyit látok, hogy tölti fel a képeket majd hirtelen eltűnnek, nektek is volt ilyen bajotok? Tárhelyem van 1 tb, nem ez a baj. Illetve további opciónak felmerült, hogy akkor inkább már veszek sd kártyát, ha a drive nem megbízható...tegnap 09:32
1/4 A kérdező kommentje:
Samsung A52es telóm van
tegnap 09:32
2/4 meszike91 válasza:
Ha lehet bele tenni és kell a hely akkor nyilván hasznos.
3/4 Szervizmérnök úr válasza:
Elvileg egy SD-kártya kevésbé megbízható, képesek néha meghibásodni és akkor annyi volt.
De én úgy szoktam használni, hogy legalább két példányban van az adat, így hiába romlana el, nem tudna felbosszantani.
Google Drive problémája is bizonyára megoldható, működése kitapasztalható, azt mondjuk én nem nagyon használom.
4/4 anonim válasza:
képek nem google drive vannak hanem google fotoknål.1Tb hely osztozik drive fotok és az email .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!