Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez kamu, vagy igaz lehet?...

Ez kamu, vagy igaz lehet? Értesítésben jött, nem tudom, hogy vírust nyitok meg, vagy ha nem nyitom meg a linket, tényleg törlik a profilom? A linket kivettem, a többit bemásoltam.

Figyelt kérdés

🔰 Figyelmeztetés a Meta Ai-tól

Fiókját 24 órán belül letiltjuk, igazolnia kell, hogy megvédje fiókját az ideiglenes letiltástól!

Nyissa meg a linket fiókja igazolásához!

Ez egy automatikus üzenet a Meta Ai támogatási csapatától ✔️ #77804

dec. 23. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
kamu
dec. 23. 12:26
 2/9 A kérdező kommentje:

Hú, nagyon köszönöm! Még jó, hogy nem nyomtam rá.

Akkor törölhetem az értesítést?

dec. 23. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

eleve értelmetlen (zavaros) a megfogalmazás is

az ilyen mindig kamu

dec. 23. 12:35
 4/9 anonim válasza:
Valami vírus. Ha megnyitod akkor feltöri a facebookod és nem tudod használni.
dec. 23. 13:06
 5/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek! Töröltem.
dec. 23. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz hogy az embereknek nem esik le elsore hogy kamu.
dec. 23. 18:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező tisztában volt vele hogy kamu, csak azért írta ki ide hogy letesztelje az internet népét hogy mit fognak neki mondani. Ha valaki azt írta volna hogy: nyugodtan nyisd meg, akkor mélységesen fel lett volna háborodva.🤣🤣🤣
dec. 24. 04:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Dehogy volt tisztában, itt a város tudakozó csoportjában legalabb 20-an kérdezték meg 2 nap alatt. Nem elég hogy bedőltek az uzenetnek, de még kettőt görgetni is keptelenek, ahol mar 10 komment leirja hogy átverés.
dec. 24. 07:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tudtam biztosan, hogy kamu, de gyanakodtam vírusra. Köszönöm a megerősítést! Töröltem az üzenetet.
dec. 25. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!