Iphone 14 vagy 15?
"Szerintem túlzás azt egy 300 ezres mobil szülinapra. A sima 13 tudását sem használja ki egy tizenéves"
Ha a szülőnek ez nem nagy pénz, akkor miért lenne túlzás?
Másrészt meg ezt a hülyeséget, hogy "nem használja ki" hagyjuk már. 13-masom van, gyakorlatilag naponta fél tucatszor látok már nem csak mikro döccenéseket, hanem nagyobbakat is. Közel sem egy erőmű ez a telefon, ráadásul csak 4 giga memóriája van csupán, a multitasking nagyon korlátozott.
Minden alkalommal amikor ránézel a kijelzőre, kihasználod a jobb kijelzőt. Minden alkalommal, amikor fotót vagy videót készítesz kihasználod a jobb kamerákat. Minden alkalommal, amikor megnyitsz egy appot, kihasználod a gyorsabb SoC-ot.
"kamerájáról viszont olvastam rosszakat"
Nem tudom hol olvastál rosszakat, de a 14 Pro kameráját kapta meg.
Az meg minden csak nem rossz.
Nagyon jó kamerája van.
60HZ-en kívül és a makró kamera hiányán kívül nem tudok semmibe belekötni.
Teljesen jó telefon.
Inkább iPhone 15, a C-s USB hatalmas előny.
"Nem tudom hol olvastál rosszakat, de a 14 Pro kameráját kapta meg."
Ez nem igaz. Csak az Apple nem nyomja az arcodba a szenzor méreteket, és te csak azt látod, hogy 48mpx = 48mpx. A 14 Pro-ban nagyobb, jobb minőségű szenzor (ok) van(nak). Na meg az extra zoom kamera.
Ettől persze nem lesz rossz a 15 kamerája sem, csak hát na.
Jogos 14-es, a 14 kapta meg a 13 Pro egyik kameráját.
Ezeket keverem, mobilarénán szépen le szokták írni.(ott kiemelték, hogy a 15 nem a Pro széria kameráját kapta meg, viszont ezek ellenére is jól teljesít)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!