Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire érték állok az...

Mennyire érték állok az iPhone telefonok?

Figyelt kérdés
Úgy egy hónapja adttam el egy iPhone 14 Pro Max-ot és egy iPhone 14 Plust. A két telefonért mindössze 280 ezer Ft kaptam érte. Én legalábbis nagyon nem érzem érték állóknak az Iphonokat. Sőt 2023 januárjában eladtam egy iPhone 13 mini telefont. Azért meg csak 180 ezer Ft-t kaptam! Hiba hirdettem meg az iPhone 14 Pro max-ot önmagába 350 ezer Ft-ért. Az iPhone 14 plust meg 225 ezerért hirdettem meg. Darabját mégis csak 140 ezer Ft-ért tudtam csak eladni. Ennyire nem érték állók lennének az iPhonok? Ja és igen az iPhone 14 Pro max-ot 5 hónapon keresztül hírdetem több portálon is eladásra 350 ezer Ft-ért. Még is csak 5 hónapnyi hirdetés után csak 140 ezer Ft-ért kelt el. Szóval ennyire nem érték állók az iPhoneok? Pedig újonnan egy iPhone 14 Pro Max vagy 15 Pro Max vagy esetleg az iPhone 16 Pro Max 600 ezer Ft. De használtan miért csak ennek töredéke? Az iPhone 14-es sorozat az meg mind össze 2022-es kiadásúak, vagyis maximum 2 évesek. Igy még nem lehet azt mondani hogy elavultak. Ez lenne a valóság? Ennyire értéktelen lenne az iPhone a használt piacon? Kinek mi a véleménye?

dec. 20. 17:29
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
10-es! iPhone 14 Pro Max-ra és iPhone 14 Plus-ra van még frissítés! Mivel az iPhone 14-es sorozat (IPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, és iPhone 14 Pro Max) azok 2022-es megjelenésűek! De ezt te is tudtad! És azt is hogy iPhone-ra minimum 6 év szoftver / IOS frissítés van. Igy a váladod értéktelen, és emiatt ment rá a piros X.
dec. 23. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
25%

"És azt is hogy iPhone-ra minimum 6 év szoftver / IOS frissítés van"

Az Apple először azt hiszem vagy idén, vagy tavaly év végén tett hivatalos vállalást a frissítési időre - mert már elég sok gyártó csinálta ezt és kicsit ciki volt, hogy ők nem - és 5 minimum év frissítési időt vállalnak. Persze jellemzően többet adtak eddig is, szóval a 6 év közelebb áll a valósághoz, de a vállalás 5 év. Ezt csak így zárójelben ideszúrom. :)

dec. 23. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
16%
nekem még 8as Iphoneom van. Jó az.
dec. 23. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!