Mi a véleményetek erről?
Ha egy Sansung Galaxy s23 ultra készülékbe 1,5 év után beégett a billentyűzet, mit lehet kezdeni ? Romlik ettől a telefon folyamatosan ?
Ezt találtam róla
Mi a véleményetek?
Sokmindent nem tudsz vele csinálni.
Samsung-nál elég gyakori a beéégés felső-csúcs kategóriában is, köszönhetően a nagy kijelző fényerőnek, és a jellemzően túlszaturált színprofil sem segít a helyzeten.
Volt kolléga S20-a olyan brutál bevolt égve, hogy rendesen látszódott a TikTok, YT Shorts ikonjai és még kitudja mi a kijelző alján-oldalán.
Nem mondom hogy a cikkben olvasható megoldás nem fog működni, de ez nem egy 5 perces folyamat, és nagy eséllyel nem lesz hatalmas javulás.
A beégés kizárolag attól függ hogy te hogyan használod, hogyha max fényerőn nyomsz egy appot napi 8 órán akkor elég hamar be fog égni a kijelző. Ez ilyen, csak kijelző cserével javítható.
Nekem egy 6 éves galaxy s10-esem van, sokat volt használva, egy app is volt hogy futott 1-2 órát egyhúzamban, mégsincs beégve a kijelző mert mindig alacsony fényerőn használtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!