Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Ha egy Sansung Galaxy s23 ultra készülékbe 1,5 év után beégett a billentyűzet, mit lehet kezdeni ? Romlik ettől a telefon folyamatosan ?

Ezt találtam róla

[link]

Mi a véleményetek?

#beégés #Samsungs23
ma 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Sokmindent nem tudsz vele csinálni.

Samsung-nál elég gyakori a beéégés felső-csúcs kategóriában is, köszönhetően a nagy kijelző fényerőnek, és a jellemzően túlszaturált színprofil sem segít a helyzeten.

Volt kolléga S20-a olyan brutál bevolt égve, hogy rendesen látszódott a TikTok, YT Shorts ikonjai és még kitudja mi a kijelző alján-oldalán.

Nem mondom hogy a cikkben olvasható megoldás nem fog működni, de ez nem egy 5 perces folyamat, és nagy eséllyel nem lesz hatalmas javulás.

ma 19:12
 2/3 anonim ***** válasza:

A beégés kizárolag attól függ hogy te hogyan használod, hogyha max fényerőn nyomsz egy appot napi 8 órán akkor elég hamar be fog égni a kijelző. Ez ilyen, csak kijelző cserével javítható.

Nekem egy 6 éves galaxy s10-esem van, sokat volt használva, egy app is volt hogy futott 1-2 órát egyhúzamban, mégsincs beégve a kijelző mert mindig alacsony fényerőn használtam.

ma 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez az oled kijelzők hátránya, én azt nem értem meg hogyan tudnak egyesek ilyen csúcstelefonokat max fényerőn használni, nekem már a 30%-os fényerő is bántja a szemem. Minden esetre, azt javaslom hogy csökkentsd a fényerőt, használj sötét témát, és nem használj egy appot túl sokáig, akkor nem valószinű hogy rosszabodik a beégés. Javítani nem fogod tudni, az oled kijelzőn a beégés végleges, és csak kijelző cserével orvosolható.
ma 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!