Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy új telefont,...

Ha veszek egy új telefont, amihez nem jár töltő, tudom tölteni egy használt nagy teljesítményű másik töltővel?

Figyelt kérdés

Volt korábban egy telefonom, amihez egy 67W-os töltőt adtak. Most veszek egy másik gyártótól telefont, amelyet szintén lehet tölteni ennyivel, csak épp nincs töltő a dobozban.

Tudom használni a régi töltőt az új telefonomhoz hasonló teljesítményen?

dec. 17. 06:37
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen. Sokan használják a régi töltőt az új telefonhoz. Köztük én is.
dec. 17. 06:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor nem számít, ha a régi, már meglévő töltőm más gyártól származik?

Pl olyan mintha az új Samsung telefonomat egy Honor 67 W-os töltővel tölteném, és megy is ennyivel.

dec. 17. 07:13
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Legyen elég egyszer leírnom, ne kelljen a szádba rágni.

1 vagyok

dec. 17. 07:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen töltési szabványt támogat. Hiába van univerzális PD, ha sok gyártó sajátot használ. Lehet hogy a 67W töltőd csak 30W-al fogja tölteni az újat, ha más márka.
dec. 17. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!