Mi a szar van a iPhone-okkal ?
Most jött ki az utolsó frissítés na azóta szó szerint megőrít ez a telefon iPhone 12 -amúgy még majdnem új.
-a képekre ha rá megyek egy csík van de csak ott a kijelzőbe..olyan mintha valami baja lenne. De csak a képeknél.
Sokszor megáll a telefon úgy magától.
Gépelni MINDENT de mindent elfelejtett amit eddig írtam..össze vissza javít de nyelvtanilag totál helytelen dolgokra, néha olyan karaktereket is használ aminek semmi indoka nincs.
Hamarabb is merül a telefon stb..még van egy jó pár amit leirhatnek de nem fogok..másrészt semmi érdemi változás amúgy nem történt semmi újdonság nem jött ezzel a frissítéssel sem..
Annyira idegesít hogy azon gondolkodok hogy eladom és többet nem veszem ilyent..de nálam az android is ki veri a biztosítékot..tehát nem tudom mi kéne amúgy..de így ez nem ok..tegnap már majdnem széttörtem amúgy
Semmi hasonlót nem tapasztalok (iPhone 14 base)
(Amúgy ez miért “Emberek” kategória? :D)
"Annyira idegesít hogy azon gondolkodok hogy eladom és többet nem veszem ilyent..de nálam az android is ki veri a biztosítékot..tehát nem tudom mi kéne amúgy.."
Mondjuk kezdjél magaddal valamit, hogy ne legyél idegbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!