Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a szar van a iPhone-okkal ?

Mi a szar van a iPhone-okkal ?

Figyelt kérdés

Most jött ki az utolsó frissítés na azóta szó szerint megőrít ez a telefon iPhone 12 -amúgy még majdnem új.

-a képekre ha rá megyek egy csík van de csak ott a kijelzőbe..olyan mintha valami baja lenne. De csak a képeknél.

Sokszor megáll a telefon úgy magától.

Gépelni MINDENT de mindent elfelejtett amit eddig írtam..össze vissza javít de nyelvtanilag totál helytelen dolgokra, néha olyan karaktereket is használ aminek semmi indoka nincs.

Hamarabb is merül a telefon stb..még van egy jó pár amit leirhatnek de nem fogok..másrészt semmi érdemi változás amúgy nem történt semmi újdonság nem jött ezzel a frissítéssel sem..

Annyira idegesít hogy azon gondolkodok hogy eladom és többet nem veszem ilyent..de nálam az android is ki veri a biztosítékot..tehát nem tudom mi kéne amúgy..de így ez nem ok..tegnap már majdnem széttörtem amúgy

ma 13:57
 1/6 A kérdező kommentje:
Most is egy konkrét szót kihagyott amit már be írtam “csík van a képernyőn”
ma 13:59
 2/6 anonim válasza:
Akkor csak a tieddel van gond, semmi ilyet nem tapasztaltam.
ma 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:

Semmi hasonlót nem tapasztalok (iPhone 14 base)

(Amúgy ez miért “Emberek” kategória? :D)

ma 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Mit keres ez az emberek kategóriában b+???? 😓
ma 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:

"Annyira idegesít hogy azon gondolkodok hogy eladom és többet nem veszem ilyent..de nálam az android is ki veri a biztosítékot..tehát nem tudom mi kéne amúgy.."

Mondjuk kezdjél magaddal valamit, hogy ne legyél idegbeteg.

ma 14:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Verd szét az iPhone-t kisgyerek,majd kapsz egy újat
ma 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!