Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 6 12.5.7 ios el hogyan...

Dsaffas kérdése:

IPhone 6 12.5.7 ios el hogyan tudom letölteni Facebookot és messengert?

Figyelt kérdés

Sziasztok egy kis segítséget szeretnek kérni adott egy iPhone 6

12.5.7 ios rendszerrel

Van rá lehetőség Facebook, messenger, YouTube-ot telepíteni?

Olyanról olvastam hogy olyan Apple id vél bejelentkezni amive már volt letöltve ezek az appok és a megvásároltak között ha ott van akkor tudom telepíteni csak olyan Apple id meg nincs nekem sajnos ha valaki esetleg ebben tudna segíteni belép az én Apple id-m be és ezt megtenne nekem vagy fölösleges Apple idje ha volna

dec. 15. 23:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
59%
Nyisd meg az appstoret és telepítsd. Esetleg a kaját ne rágjuk meg helyetted?
dec. 16. 02:58
 2/18 A kérdező kommentje:
Bocs lehet rosszul fogalmaztam szinte semmit sem tudok telepiteni mert 12.5.7 ios van a telefonon es azt irja majdnem osszes alkalmazasnal hogy frissitsem de ez a legfrisebb azt irja...
dec. 16. 03:06
 3/18 anonim ***** válasza:
60%

Az IOS 12 már rég nem támogatott rendszer. A jelenleg még támogatott rendszer appok szempomtjából az IOS 15, (jelenleg, azaz 2024 decembere) de az is lassan kifut, utána arra sem fognak már app frissítések érkezni.

Ha meglévő, azaz már telepített appokat szeretnél frissíteni, akkor azt az app storeban tudod, viszont ott is csak az adott app legutolsó verzióját, ami még támogatja az IOS 12-T.

Ha viszont jelenleg ezek nincsenek feltelepítve, viszont szeretnéd feltelepíteni, ahhoz kell egy minimum 15-ös verziót futtató iPhone. Ez a gyakorlatban úgy néz ki, hogy az IOS 15-öt futtató iPhonen bejelenkezel az AppleID-dba, majd az AppStoreban letöltöd azokat az alkalmazásokat, amire szükséged van. Ezt követően a régebbi iPhoneod engedni fogja, hogy letöltsd ezeket az appokat, ilyenkor a rendszer szintén letölti az app azon verzióját, ami még támogatta az IOS 12-t. Szóval itt sem a legfrissebb verziót tölti le, mivel azok csak az IOS 15, és későbbi rendszerekre lettek lefejlesztve.

Ha ezek ellenére azt írja az applikáció, hogy frissítsd az appot, akkor viszont sajnos nem tudod megoldani, maximum böngészőből.

dec. 16. 06:40
 4/18 A kérdező kommentje:
Na az szuper megoldas lenne csak sajna nincs masik iphone :(
dec. 16. 08:09
 5/18 anonim ***** válasza:
41%

3 jól leírta, nem tudom miért pontoztátok le...

Biztos androidosok voltak.

Azoknak hihetetlen lehet hogy egy több mint 10 éves telefon még tökéletesen működik, csak a csúnya face meg google nem támogatja már..

Sajnos Kérdező ilyen régi telefonra már nem tölthetők le, vagy nem működnek ezek az appok.

dec. 16. 08:22
 6/18 anonim ***** válasza:
42%

5 "Biztos androidosok voltak."

De abból is az alja, aki "mindenkinél okosabb". Vannak ott is normálisak, akiket pont nem érdekel, hogy kinek milyen bunkfonja van.

dec. 16. 08:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Esetleg valakinek van iphone ja es szakitana 5 percet ram?
dec. 16. 08:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Mondjad
dec. 16. 08:56
 9/18 anonim ***** válasza:
53%

"Azoknak hihetetlen lehet hogy egy több mint 10 éves telefon még tökéletesen működik, csak a csúnya face meg google nem támogatja már.."

Nagyjából semelyik telefonom, legyen az droidos vagy ios-es nem azért lett lecserélve, mert ne működött volna. Kapásból van egy működő 10 éves Samsungo a fiókban mellettem. Mondjuk azon se lenne támogatva az appok többsége már.

"Esetleg valakinek van iphone ja es szakitana 5 percet ram?"

Miért? Megírták a helyes választ, ezen nem lehet mit variálni. Régi a telefonod, régi iOS-el, ami nem frissíthető tovább. Ha egy droidról lenne szó, akkor még lehetne azzal próbálkozni, hogy valami nem hivatalos, de frissebb droidon alapuló OS-t teszel rá, de iPhone esetében nem tudom hogy lehet-e ilyennel szórakozni.

Ez egyébként is meghaladja az egységsugarú user képességeit és 2024-ben nem is igen érdemes ilyennel vesződni. Használtan pár tízezerért kapsz olyan telefont, amin gond nélkül fog menni minden közösségi média app, de még újonnan is 100 ezer alatt már lehet bőven épkézláb telefont kapni, mondjuk az nyilván nem Apple készülék lesz.

dec. 16. 10:31
 10/18 anonim ***** válasza:
59%

Hardverapron ránéztem, iPhone X már van 40 ezer körül,

Xs és Xr szintén ilyen ár körül mozog, pedig abban már a proci is jobb, és az iOS 18 is támogatott rajta, így még vagy 4-5 évig az is támogatott lesz appok szempontjából.

A sima 11-es 50-60k körül mozog, ha abból már Pro verzió is van 3 kamerával, az az iOS 19-et is meg fogja kapni, így még nagyjából 6 évig jó lesz.

Ezek mind 100 ezer alatti telefonok használtan.

Illetve ha a régi típusú kinézet kell, ott az iPhone SE, abból a 2020 vagy a 2022-es verzió is jó áron kapható, annak is van még pár éve.

Egy iPhone 6-osnak már az akksija is rettenet rossz lehet még akkor is, ha vigyázva van rá, esetleg másodlagos telefonnak lehet jó, bár az apphiány miatt annak sem.

Meg ha még sikerül is a 6-osrs feltenni egy Youtubeot vagy instagramot vagy bármit, pár hét/hónap múlva kiírhatja, hogy elavult a verzió, frissítsd le, amit pedig érthető okokból nem tudsz megcsinálni.

Száz szónak is egy a vége, cserélni kell már azt a telefont, 2014es telefon, betöltötte a 10. évét, el kell engedni. Én maximum már csak akkor vennék ilyet, ha gyűjtő lennék. (Mondjuk van egy 3Gs-em, szóval még nem késő elkezdeni :D)

dec. 16. 11:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!