Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Motorola telefonok vannak...

Motorola telefonok vannak olyan minőségűek mint egy Xiaomi illetve a Samsung?

Figyelt kérdés
Vagy gyengébb kategória?
dec. 15. 16:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Pont forditva, a Motorola addig volt jó márka ameddig nem vették meg a kínaiak és telerakták "kémfrancokkal". Annak idején a Motorola volt az egyik legnagyobb mobilgyártó, jelenleg 1% alatt van a piaci részesedésük hazánkban.
dec. 15. 18:00
 12/15 A kérdező kommentje:
Lenovo mögötte áll tudtommal ami jelentős vállalat.
dec. 15. 18:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem gondolnám, hogy a Motorola rosszabb minőség lenne, csak szoftveresen kevesebb/rövidebb idejű a támogatottsága, illetve hardveresen pár kisebb dologban van lemaradása.
dec. 15. 22:20
 14/15 anonim ***** válasza:
56%

A márka bűvöletében élni nem éri meg, főleg telefonos téren. Ugyanis hacsak nem felső kategóriás cuccokat veszel amik elvétve vackok akkor különböző gyártók különböző modelljei akár évente változhatnak a szutyok és az ajánlott kategória között. Ezek a telefonok nem vákuumban léteznek, az értéküket az határozza meg, hogy az adott kategóriában mit nyújtanak a konkurenciához képest. Például ha most akarsz venni - 50e forintért - egy Xiaomi(14C) vagy Motorola(G14) telót akkor a Motorola jóval jobb ajánlat. Más árkategóriákban meg más a helyzet.

Nagyon nehéz olvasni azokat a rendszeresen visszatérő kommenteket ahol valakik egy bizonyos márka mellett kardoskodnak mert az "elit" és/vagy egy bizonyos márkát ócsárolnak mert az "szar" náluk egyszer és mindörökké. A kémes részt pedig abszolút nem értem, vannak még manapság olyanok akik nem tudják, hogy a Google és Apple mindent logol amit valaha bevéstek a netes eszközükbe? Embereket már ítéltek el bíróságon a netes kereséseik/forgalmuk alapján nyugaton is.

Lényeg a lényeg, ha van valami elképzelésed az összegről amit kiadnál egy telefonra akkor azon belül lehet modellek/márkák közötti különbségekről beszélni. Ezt a videót javaslom ha szeretnél valamit most (2024) venni: https://www.youtube.com/watch?v=6jCQ0JqP1bE

Lehet itt kérdezősködni, de továbbra is úgy tartom, hogy komolyabb összegű (telefon)vásárlásnál a szakértői oldalakat lenne érdemes nézegetni, nem itt kérdezgetni. A mobiltelefonokkal azért elég sokan foglalkoznak ez nem egy olyan téma amiben semmit nem lehet találni csak a Gyakorit.

dec. 15. 22:55
 15/15 anonim ***** válasza:

Neked Kell tudni mi fontos én számomra a csupasz Android a vezetékes fülles használata ár ezért mikor a uj Telefont kerestem Motorola választotam.

Mikor az összeg is megvolt amenyit rászánhatok konkrét tipust kerestem .

Viszont én nem szakmai oldalakon nézelödtem Mert nem játékra használom viszont néztem Test videot Telefont inkább zenét hallgatok rajta esetleg fotozok is vele .

dec. 16. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!