Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung telefonokhoz kapott...

A samsung telefonokhoz kapott gyári kábel alkalmas a telefon töltésére?

Figyelt kérdés
Kompatibilisek az adapterrel, és tudják a 25 wattos gyorstöltést? Vagy csak egyszeri adatátvitelre alkalmasak, és rossz minőségűek? Valaki használja a telefonhoz kapott kábelt?

dec. 14. 08:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
52%
Persze...
dec. 14. 08:19
 2/17 anonim ***** válasza:
38%
Dehogy alkalmasak! Azokat azért mellékelik a készülékhez, ha valakinek tönkremegy otthon a vasalókábel akkor is ki bírja vasalni a ruhákat!😅
dec. 14. 10:51
 3/17 anonim ***** válasza:
21%

Nem, képzeld, csak viccből, képletesen adják hozzá, hogy ne tűnjön annyira üresnek a doboz! 🤗🤦🏻‍♂️

Amúgy ha a telefon támogatja, akkor is, a töltőteljesítményhez a kábelnek semmi köze, a töltőfejen múlik a dolog!

dec. 14. 22:44
 4/17 anonim ***** válasza:
35%
Az cipőfűző, nem?
dec. 15. 07:26
 5/17 A kérdező kommentje:

Nem viccből raktam fel a kérdést, vannak két usc-c kábel között is nap és éjjel lehet a különbség, van ami gagyi és nem alkalmas a töltésre, meg van ami az adatátvitelt sem tudja.

Azért tettem fel a kérdést, mert a samsung külön árul töltőfejet, kábel nélkül, ezért tudni szeretném hogy melyiket érdemes venni. Hogyha csak 5 wattal tölt, és lassú az adatátvitel akkor lehet hogy másikat választok.

dec. 15. 10:17
 6/17 anonim ***** válasza:
45%
Írtam, hogy a töltőteljesítmény nem a kábelen múlik, hanem a töltőfejen! A kábel az tökmindegy ilyen szempontból!
dec. 15. 10:39
 7/17 A kérdező kommentje:
Nem "tökmindegy" a kábel ilyen szempontból mert ha vacak a kábel akkor semmilyen töltésteljesitményt nem fog hozni a 45 wattos töltőfej.
dec. 15. 10:44
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Ha ez a Samsung A35, amit olyan ocsón adták, lehet nem gyári kábel van benne, usc-c ?
dec. 15. 17:59
 9/17 A kérdező kommentje:

Az meg hogy jön ide? 45 wattos töltőfejhez kellene usb-c/c kábel az alzán árulnak külön és egybe a töltőfejjel, csak hogy a kábeles válzotat 2x annyiba kerül. Nem véletlen kérnek el ennyit egy kábelért, mert amit a telefonhoz kaptam az egyszer sem biztos hogy fogja támogatni a 45 wattos gyorstöltést. Csak az derült róla ki hogy a 25 wattot tudja, a 45-ről pedig semmi infót nem találni.

Itt valószinű erre nem kapok érdemi választ , ezért a kompetensebb embereket felkeresem redditen.

dec. 15. 18:17
 10/17 anonim ***** válasza:
30%

ma 18:17 Szerencsétlen emberke! Nem kell keresned az eddig választ adók között mert volt egy rakás normális válasz, nem akartam ismételni!

Hát te tényleg nem bírod felfogni hogy annak a Qrva vezetéknek semmi köze ahhoz hogy a töltő adapter milyen teljesítményt bír leadni, és a fogadó készülék töltésvezérlője milyen teljesítményt bír fogadni??? És hidd már el, teljesen tök mindegy hogy azt a madzagot Kínában, Indiában vagy a déli sarkon készítették, akkor sem fog több vagy kevesebb Wattot átadni!?😀

dec. 15. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!