A OnePlus telefonokon nincs zenehallgatásra alkalmas alkalmazás?
Figyelt kérdés
Pár hónapja megvan a OnePlus telefonom, de még csak most jutottam el odáig, hogy zenét hallgassak rajta. Viszont nem találok rajta semmit ahol tudnék zenét hallgatni. Mármint a fájlkezelőben az audioknál vannak zenék mert rátöltöttem párat, de ha elindítom akkor YouTube Music-on játsza le. Ezeken a telefonokon nincs olyan mint mondjuk a Huawei telefonokon, hogy alapból van rajta egy alkalmazás amin lehet zenét hallgatni, lejátszási listát csinálni stb?2021. okt. 26. 10:48
1/7 Ékezetes billetyűzet válasza:
Tölts le egyet, ezért van az alkalmazásbolt.
2/7 anonim válasza:
Normál mp3 lejátszónak az egyik legjobb ingyenes a Musicolet.
3/7 anonim válasza:
tudsz letölteni egy csomót. Ha a Huawei Music-ot preferálod, azt is le tudod tölteni: [link]
Én is ezt szeretem leginkább, csak én Samsung telefonon használom.
4/7 anonim válasza:
Én az Audify-t töltöttem le és nagyon jó.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. okt. 26. 16:38
6/7 anonim válasza:
Jobb, mint egy levakarhatatlan alkalmazás, ami helyett úgyis mást használ az ember fia, lánya.
7/7 Brandon41 válasza:
Oneplus telefonokon nincsen gyári zenelejátszó program, néhány éve volt,de megszünt. Ha a YouTube music nem jó, akkor tölts le egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!