Egy olyan androidos alkalmazást keresek amire le lehet tölteni egy bizonyos zenelejátszót? (Bővebb lent)
Szóval olyan zenelejátszót keresek amivel rá lehet keresni bármilyen dalra neten keresztül, de ha már 1x meghallgattam nettel akkor utána már offline is vissza tudom hallgatni az adott zenét és így nem kell plusszba letölteni ami foglalná a helyet....
Tud valaki segíteni ebben?
Köszönöm
"Szóval olyan zenelejátszót keresek amivel rá lehet keresni bármilyen dalra neten keresztül"
Spotify
"offline is vissza tudom hallgatni az adott zenét és így nem kell plusszba letölteni ami foglalná a helyet"
az offline visszahallgatás azt jelenti, hogy a készülékedről hallgatod vissza tehát foglalja a helyet!
de lehet én nem értem pontosan a kérdésedet....
Szólj, ha találtál ilyet.
spoiler: nem létezik ilyen alkalmazás
ja hát ingyenes nincs.
Akkor van ha letöltöd valahonnan a zenét és felteszed.
Vannak olyan alkalmazások amikkel le lehet tölteni a youtubról is a zenéket. Droidra biztos sok van ami működik
iPhone meg van shortcut
Úgy bírom, mikor valaki olyan szinten nem ért a dolgokhoz, hogy képtelen felfogni, miért is lehetetlen, amit szeretne...
Esetleg olyan autó nem kéne, ami bármiféle üzemanyag felhasználása nélkül örökké képes működni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!