Hogyan menthető ez az iphone?
Betelt a tárhely és nem lehet semmire sem használni a telefont, nem reagál semmire, mert nonstop dobja be az "xy alkalmazás nem telepithető" üzenetet, ezért semmit nem lehet rajta csinálni.
Még csak 9 hónapja van használatban, és már nem először van gond a tárhellyel, de sajnos nem vettem eddig komolyan, kitöröltem néhány képet mindig amikor problémázott, aztán egy darabig működött rendesen. Most viszont aggasztó, hogy órák óta nem lehet vele semmit csinálni, reménytelennek tűnik.
Valamit lehet-e tenni?
Még csak áttenni se tudok róla adatokat máshova, hogy ürüljön a tárhely, mert nincs olyan csatlakozóm. Bár gondolom az nem is működne azzal amúgyse, amin keresztül a töltés is megy.
Nem értek sajnos az applehez.. Viszont van egy iPad-em is - azon keresztül nem lehet valahogy segiteni a telefonon? Valamikor össze voltak kapcsolódva.
Az számomra is kiderült, hogy betelt, ahogy már a kérdésben is írtam... :D
#4 köszi, ezt nem is tudtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!