Hogyan menthetem le a frissen készült képeket adatkábellel az Apple iPhone telefonomról?
Szóval az van, hogy természetesen tudom, hogy hogyan mentsem le a képeket, rendszeresen csinálok biztonsági mentést az iPhone-on tárolt képekről a Windowsos számítógépemre, USB kábellel.
Na de van egy kis gondom, ugyanis ha csinálok pl. 50 teljesen FRISS képet egy délután, akkor pár perc múlva az adatkábelt bedugva a gépbe, nem látom a legújabb képeket a felmountolt könyvtárban. Az összes előző napokon, vagy aznap reggel készült képet látom a mappában, le is tudom menteni, de a frisseket baromira nem látom.
A telefonon keresztül nézve ott vannak a friss képek a galériában, de sajnos adatkábellel nem látom, csak a legalább pár órája (vagy régebben) készülteket.
Ez is valami adatvédelmi butaság? Imádom ezt a telefont, de az adatvédelemmel a sírba kergetnek egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!