Hogyan tudom tölteni a telefonomat az Xbox-ról?
Nekem a playstationom kontrollere nem akart máshonnan töltődni csak a playstationról. Akkor nem érdekelt, de most a kérdés miatt utána néztem és nem egyedi az eset, külföldi kérdezős oldalakon, fórumokon sok ilyen kérdés van.
Válasz pedig nincs.
Senki nem jött még rá, hogy pontosan mi lehet a probléma. A legolcsóbb, leggagyobb noname 900 forintos kínai töltőt simán elfogadja az iPhone, az xboxot meg nem.
Vagy az Xbox ismeri fel, hogy iPhone van rádugba és direkt nem engedi tölteni. Nem derül ki hogy melyik oldalról történik a blokkolás.
Van több ilyen furcsaság az életben. Sony fényképezőm nem töltődik sehonnan máshonnan csak a saját töltőjéről ami USB-s. Gépre dugva műkötik a képek áttöltése, tehát az USB szabány oké, de töltődni nem töltődik az akkumulátora.
A Garmint GPS-m dettó, az is csak a saját kábelével hajlandó működni, pedig mindkét vége szabvány USB csatlakozó.
Ennyit arról hogy az USB univerzális.
hamár van kábeled akkor miért nem veszel mellé egy töltőfejet és tudod tölteni a telefont
legkényelmetlenebb megoldást választottad ahelyett hogy vennél egy töltőfejet
nekem mindegy csak nem értem ez az opció miért nem jöhetett számításba
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!