Apple-fiókba jelszavak elmentése automatikusan?
Letöltök egy alkalmazást, bejelentkezek, van hogy felajánlja hogy elmenti a Jelszavak appba az Apple-fiókba (vagy iCloudba) az adott jelszavat, de nem mindig ajánlja fel. Ez mitől függ? 10-ből 4 alkalommal ajánlja fel a mentést.
Volt olyan, hogy nem volt elmentve a belépési adat (pl. Spotify), letöröltem, majd újratelepítettem, és nem kellett újra belépnem, be voltam jelentkezve. Ezeket akkor hol tárolja, ha a jelszavaknál üres?
Talán mivel már levolt töltve egyszer a telefonod memóriájára. Bocsánat! Ne haragudj.
Az iPhoneod belső tárhelyén, jajj ne haragudj ez is túl androidos kifejezés. Az iPhone-od flash memóriájába volt applementve super ISecurity és IContact módra :)
Attól mert még nem volt iPhone-om, nem vagyok hülye, ezért a stílusodon változtass kérlek, mert szánalmas, a választ egyébként köszönöm. :)
Azt továbbra sem értem, hogy miért csak időnként, néhány appnál kérdezi a jelszó elmentésének lehetőségét, sokszor pedig fel sem kínálja...
Ha az iCloud menti akkor igen. Nézd meg az icloudot van e jelszó szinkronoziacio. És nézd meg mik vannak ott mentve. Azt ne mondd hogy nem találod mert a help apple segít és uniós szabályzat hogy látható legyen.
A stílusom adott: az iOSt úgy tervezték hogy a megváltozott szellemi képességűek is tudjak használni és a Googlebe beirva a problémád számtalan apple supportoa válasz van erre.
Továbbiakban: miért csak néhány helyen ajánlja fel?
Briliáns kérdés! A válasz egyszerű: nem tudom.
Ezen ponton tovább csak találgatni lehet.
75% szignifikancival azt mondanám hogy nem tökéletes a rendszer
50%al azt mondanám hogy néhány app kiesik a támogatott vagy a megbízhatónak titulált szolgáltatasok közül így nincs rá mód az apple szinkronozaciora.
25% lehet csak nem vetted észre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!