Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple-fiókba jelszavak elmenté...

Apple-fiókba jelszavak elmentése automatikusan?

Figyelt kérdés

Letöltök egy alkalmazást, bejelentkezek, van hogy felajánlja hogy elmenti a Jelszavak appba az Apple-fiókba (vagy iCloudba) az adott jelszavat, de nem mindig ajánlja fel. Ez mitől függ? 10-ből 4 alkalommal ajánlja fel a mentést.

Volt olyan, hogy nem volt elmentve a belépési adat (pl. Spotify), letöröltem, majd újratelepítettem, és nem kellett újra belépnem, be voltam jelentkezve. Ezeket akkor hol tárolja, ha a jelszavaknál üres?

tegnap 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Talán mivel már levolt töltve egyszer a telefonod memóriájára. Bocsánat! Ne haragudj.

Az iPhoneod belső tárhelyén, jajj ne haragudj ez is túl androidos kifejezés. Az iPhone-od flash memóriájába volt applementve super ISecurity és IContact módra :)

tegnap 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Attól mert még nem volt iPhone-om, nem vagyok hülye, ezért a stílusodon változtass kérlek, mert szánalmas, a választ egyébként köszönöm. :)

Azt továbbra sem értem, hogy miért csak időnként, néhány appnál kérdezi a jelszó elmentésének lehetőségét, sokszor pedig fel sem kínálja...

tegnap 22:40
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha később visszaállítom gyárira, akkor ezek törlődnek a telefon belső tárhelyéről, de az kérdéses, hogy az iCloud-ból vissza lehet-e állítani.
tegnap 22:44
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha az iCloud menti akkor igen. Nézd meg az icloudot van e jelszó szinkronoziacio. És nézd meg mik vannak ott mentve. Azt ne mondd hogy nem találod mert a help apple segít és uniós szabályzat hogy látható legyen.

A stílusom adott: az iOSt úgy tervezték hogy a megváltozott szellemi képességűek is tudjak használni és a Googlebe beirva a problémád számtalan apple supportoa válasz van erre.

Továbbiakban: miért csak néhány helyen ajánlja fel?

Briliáns kérdés! A válasz egyszerű: nem tudom.

Ezen ponton tovább csak találgatni lehet.

75% szignifikancival azt mondanám hogy nem tökéletes a rendszer

50%al azt mondanám hogy néhány app kiesik a támogatott vagy a megbízhatónak titulált szolgáltatasok közül így nincs rá mód az apple szinkronozaciora.

25% lehet csak nem vetted észre

tegnap 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!