Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple pen automatikusan...

Apple pen automatikusan kikapcsol?

Figyelt kérdés
Vagy nekem kell ki es bekapcsolni? Elso generacios, tehat a tetejen a sima apple csati van amit az ipadbe bedugva tolt. De gomb talan nincs rajta, igy ki sem tudom kapcsolni?
2023. máj. 5. 08:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs. Nem tudod kikapcsolni, de nem is kell. Csatlakozik az iPadhoz amikor kell. Ha mégsem csatlakozik, akkor dugdbe néhány másodpercre az iPadbe.
2023. máj. 5. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Apple pen, szép név. A boltban ugyan olyan pen-t kapok 300 forintért.
2023. máj. 6. 03:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Kettes, most megnyugodtál hogy csóró vagy? Jobb így hogy kiírtad?
2023. máj. 6. 21:30
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagyok csoro, de nem koltok ilyenekre. az iPad-nek sincs semmi ertelme, ugyan az mint egy telefon csak nagyobb XD

minden ami apple az tularazott XD, a telefonok is. Ezert nem veszek iphonet.

2023. máj. 6. 22:14
 5/6 A kérdező kommentje:
Igaz, sokkal olcsobb egy andorid. Ja varj, nem. De legalabb nem veszik le 2 evente rola a tamogatast. Ja, de. De legalabb nem lassul be par ev hasznalattol mint a szemet. Ja, de
2023. máj. 6. 22:17
 6/6 anonim ***** válasza:

4 Miért lenne túlárazott? Egy galaxy s23 ultra ugyan annyiba kerül, ha nincs rá pénzed nem a legujabbat vagy nem a pro maxot kell venni XD

Nekem iPhone X-em van, 440 ezerért vettem 2017-ben. Semmi baja nincs, az akksi csere nem drága, ezért nem is veszek újat, még kibír 1-2 évet.

2023. máj. 6. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!