IPhone 11 hogy tudom kikapcsolni az automatikus elforgatást ?
Azt hiszem nem leszek tartós iPhone felhasználó
Rengeteg dolga zavar
Ez hogy sehol nem találom beallitasokba az automatikus elforgatast teljesen kiidegel, ledőlök oldalamra fekszem olvasni vmit és elforog a képernyő…
Azt nem néztem meg mit kell bekapcsolni ahhoz hogy ha ellopjak meg tudjam találni.
Ki lehet tenni eszközöket egy gyors sávra vagy nem tudom hogy mondjam ( mobilnet wi-fifényerő és egyéb dolgok egy tálcán legyenek mint a huawei esetében ha lehúzod a képernyőt)?
Köszönöm ha segitetek.
"huawei esetében ha lehúzod a képernyőt"
Ugyanúgy, a jobb felső sarokból húzd le.
Kerdezo, csak meg kell szoknod, de minden amit felsoroltal, beallithato es megoldhato :D
Ha jobb felul lehuzod a kepernyot, ott a wifi, mobilnet, lampa, stb lehetoseg is az elforgatas mellett, de a beallitasokban a vezerlokozpont menu alatt be tudod allitani, hogy mi jelenjen meg ott.
Én se tudtam átszokni, nekem is 11 volt de vissza jöttem androidra.
Ismerősök mondták, hogy nem úgy kell hozzá állni az iPhone-nak hogy miért nem úgy van meg miért nem ott van ez meg az mint az androidnál mert akkor nem fog menni, meg nekem a mérete is kicsinek tünt főleg azzal a széles kávával a szélén, én szeretem a tepsi telefonokat.
A promax már jobban bejönne, az meg nagyon drága.
Ha megnyitod a Beállításokat (fogaskerekes ikon) akkor ha kicsit lejjebb húzod megjelenik felül a keresés mező. Ide begépelheted milyen beállítást keresel.
Illetve nézz körül a youtubeon. regeteg tutorial videó van fent.
Köszönöm a segítséget.
Huzogattam én lefelé de pont nem a jobb felső sorokból…😆
Igen tudom hogy nem szabad úgy állni hogy nem hasonlít az androidhoz. Eddig csupán úgy tűnt nekem hogy az android egyszerűbb átláthatóbb stb
A beállítások keresőbe sajnos nem találtam ezt az elforgatast de a jobb felső sarokbol egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!