Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Google fotók alkalmazásban...

Google fotók alkalmazásban hogy lehet kikapcsolni az automatikus mentèst?

Figyelt kérdés
Régen kikapcsoltam az autómatikus mentèst és szinkronizálást,és most nézem hogy hiàba van kikapcsolva,akkor is elmenti a képeket! Miért? Nagyon idegesítő,mert van amit feleslegesnek tartok hogy el legyen mentve mert ugyis kitörlöm...Nem lehet már kikapcsolni?
2020. febr. 27. 18:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
beállítások (az alkalmazáson belül) - Automatikus mentés és szinkronizálás
2020. febr. 27. 19:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Ki van kapcsolva! Mégis elmenti! De hogy?
2020. febr. 27. 19:06
 3/8 A kérdező kommentje:
Függhet attól hogy a páromnak is van és össze van kapcsolva a két fiók?De attól még az én telefonomon az én alkalmazásomon ha ki van kapcsolva akkor nem kéne elmentse nem?
2020. febr. 27. 19:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert az appban megjelenik, nem jelenti azt hogy fel is van töltve, szimplán az offline (mobilon) lévő képeket is mutatja, és akár manuálisan feltudod tölteni.
2020. febr. 27. 19:30
 5/8 anonim ***** válasza:
78%

Jó lenne tudni a telefonod típusát.

Van, ahol van külön galéria és van ahol nincs (előbbire példa pl a P20 Pro, utóbbira a Xiaomi Mi A1).

2020. febr. 27. 19:40
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

És itt mi a helyzet:

photos.google.com/

2020. febr. 27. 19:46
 7/8 A kérdező kommentje:

Iphone (8)

Eddig ott volt minden képen az a felhő hogy nincs feltöltve a kép.Lehet hogy most feissült és eltünt?Bocsi ehez nem igazán értek csak meglepett hogy fent vannak a képek és eddig nem így jelentek meg..

2020. febr. 27. 20:02
 8/8 Máté_29 válasza:
71%

Ha a Google fotókból kitörlöm a képeket akkor a telefonom galériájából miért törlődik??

Bekapcsoltam a biztonsági mentést 2 napra, de rájöttem hogy felesleges, mert a gmail tárhelyemet(15gb) elhasználta teljesen.

2023. aug. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!