Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Van még valakinek nem titkosít...

Van még valakinek nem titkosított beszélgetése messengeren?

Figyelt kérdés

Egy barátommal még a mai napig nem lettünk titkosítva, két külön chatfej jelent meg vele egyszer, de a "régi" is működik (még azt használjuk) Hogy lehetséges ez?

Mindenki mással teljesen eltűnt, azaz nem osztódott ketté az egész régi és újra.

Van még valakinek ilyen?

tegnap 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is még a régi módon működik.
tegnap 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hogy érted azt, hogy eltűnt, illetve hogy kettéosztódott?

Nekem egyik beszélgetéssel sem történt ilyen. Amikor felajánlotta, hogy ott helyben állítsak be PIN kódot, akkor megjelent a chatben egy információs vonal, hogy mostantól végponti titkosítással van védve. De ugyanaz a beszélgetés, simán vissza tudok lapozni a titkosítás előtti időkre.

tegnap 20:56
 3/3 A kérdező kommentje:

2: így értettem, bocsi. Nem eltűnt, megvannak nekem is. Keresésben máshogyan adja ki a korábbi üzenetet, pl nem hagy "rá válaszolni". De ez ebben a "megmaradt" chatben (régi funkciókkal együtt) még simán használható ez is

De ez nálunk így lett titkosítva, kettéosztva

tegnap 21:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!