Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » "Ér valamit" a konnektorba...

"Ér valamit" a konnektorba dugható wifi jel erősítő?

Figyelt kérdés
Érdemes beruházni,vagy kidobott pénz lenne?
dec. 10. 07:43
 1/7 A kérdező kommentje:

Sajnos olyan helyen lakom,ahol ADSL net van,5mbit jön réz dróton.

Amit a szolgáltató ad hozzá routert,annak a melléképületig nem ér el a jele.

Média markában láttam ilyen konnektorba dughatót...olyanra gondoltam.

dec. 10. 07:47
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Érnek, működnek, de csodát nem kell tőlük várni. Jobban jársz, ha kihúzol egy kábelt a melléképületig.
dec. 10. 07:55
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyire alacsony sávszélességhez nem ajánlott.
dec. 10. 08:18
 4/7 anonim ***** válasza:

Érnek.

De lassítanak a sebességen, úgyhogy lehet a te netednél annyira belassulna hogy nem lehetne normálisan netezni.

Rendelj egyet a neten, próbáld ki és és ha nem jó akkor 14 napig visszaküldheted.

dec. 10. 08:41
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Érnek, de nem kell csodát várni. A sebességen észre lehet venni hogy nem az igazi, de a semminél még mindig jobb. Én azért inkább olyat vennék ami egy nevesebb gyártótól származik, a "noname" vackok borzalmasan lassúak és a hatótávjuk sem egy hű de nagy cucc.

Meg én 2 emeletes családi házban kellett megoldanom a netet úgy hogy az udvaron is legyen wifi lefedettség és a kert végében lévő műhelyemben is legyen használható internet. Én nekem elég jó netem van, pár éve húzták ide az optikai kábelt és volt lehetőségem átállni a régi ADSL kőkorszakiról azzal sem volt baj csak nem volt valami stabil a jelerősség. Akkor kaptam új modemet ami router is egyben, arra azt mondta nekem a srác aki bekötötte hogy jel erősség terén nem egy erőgép, de javasolta hogy vegyek egy normális routert, a szolgáltató LAN kimenetére rácsatlakoztatom, a vásárolt routernek állítsam be a wifi-jét és akkor nézzem meg hogy erősebb a jele, persze sokat számít az elhelyezés, és olyan modellt vettem amihez lehetett venni ezeket az erősítőket, direkt olyat vettem ami azonos gyártótól van, mert azok jobbak így, de más egyéb eszközökkel is elvan maga az erősítő. Azokat nekem úgy ajánlották érdemes oda tenni ahol 50% körül van a jel erősség mert akkor még normális, elfogadhatóbb sebességet lehet belőle kifacsarni, én azzal telepakoltam a házat, főleg hogy nekem még az udvarra is kellett a wifi jel, és a kert végén lévő kis műhelybe is szükségem volt arra, de oda úgy oldottam meg hogy kihúztam egy kábelt egészen odáig, és oda vettem egy olyan erősítőt ami kimondott vezetékről is tudja kapni a jelet és onnan wifijelként továbbítja, arra ez volt a legjobb megoldás.

Teljesen jól tud így működni.

dec. 10. 10:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Kábel + wifi router inkább.

A konnektoros cucc gyenge és lassú kapcsolatból nem fog jobbat csinálni.

dec. 10. 11:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Én ilyent használok. Németországban élek és egy szobát bérlek egy 3 szobás lakásban. A router nem ad jelet a szobámba így extendert kellett vennem. Teszi a dolgát. Jelet továbbít
dec. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!