Probálta-e már valaki a konnektorba dugható wifi jelerősítőt? Működik, vagy gagyi?
Konkrétan erre gondoltam:
wifi-erosito.com
Viszonylag jó wifis routerem van, 8dB s anetennával, de a vasbeton födém koszorúkkal tehetetlen. Talán egy ilyen jel átjátszó jó lenne! (?)
Hát, jó drága egy repeater, akkor már inkább vennék valami olcsó WDS-es TP-LINK routert meg egy erős aktív antennát. Vagy csak antennát a jelenlegi routeredhez, ha cserélhető.
Viszont egy próbát megérhet ez a konnektoros dolog is, úgyis 8 munkanapon belül visszaküldheted indok nélkül a cuccot, de én nem venném meg, nagyon marketingszövegesnek hat a weblapja.
G.
Ez a "wifi-erosito.com" hatalmas lehúzás, akkor vegyél inkább közvetlenül (például) tőlük:
Mondjuk azt a 81 review-sat középtájról, az kb. ugyanaz szerintem.
Megpróbálom mégegyszer:
Ez a "wifi-erosito.com" hatalmas lehúzás (nem véletlen, hogy spammelnek, mint az őrültek) akkor vegyél inkább közvetlenül (például) tőlük:
Mondjuk azt a 81 reviews-osat középtájról, az kb. ugyanaz szerintem, mint amit néztél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!