Okostelefonomon nem találtam meg egy olyan telefonszámot, amit több, mint 1 éve hívtam...igaz, akkortájt többször is. Ki nem töröltem. Hol lehet?
... De a névsorban sem szerepel... Talán nem mentettem el a telefonkönyvembe a telefonon....
Csak mindig hívogattam az előző alapján rányomva...
Köszi!!
Végül is nincs sok jelentősége, csak annyi az egész hogy egy közös ismerős (neki rokona) szerette volna elkérni a telefonszámát...
De hát így nem tudtam mivel nem találtam meg...
Mégis van happy end az ügyben, mert, van vezetékes telefonja is, amit végül is mi egymással talán soha nem is használtunk...
Viszont egyszer egy alkalommal biztos ami biztos alapon beírtam a telefonom jegyzetek című részébe..
És volt egy olyan érzésem hogy nekem ez a szám valahol megvan és ott meg is találtam....
Így aztán ezt a számot tudtam oda adni az ő rokonának (aki abban a házban lakik ahová szoktam járni..... És hát ő tudta hogy mi járunk egymással... Mivelhogy ugyanabban a város részben laknak mindketten
Az okés, nyolcas, hogy te ilyen nyugodt természetű vagy...legyél is büszke erre a tulajdonságodra...
...ha tudnád, pedig, hogy mennyien aggódtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!