Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan találhatom meg a...

Hogyan találhatom meg a telefonomat?

Figyelt kérdés
Van egy Nokia 5230-as vodafone-s telóm de elveszett. Próbálok vissza emlékezni hol hagyhattam el de nem tudok. Máshol nagyon nem jártam csak itthon és a szomszédba! Előtte orvosnál voltam és lenémítottam . Az nap este még játszottam vele és másnap délutánra már sehol sem találom. Nem hiszem hogy az utcán hagytam volna el mivel akkor már valszeg vki megtalálta volna(a telefont ha hívom kicsöng de azt nem tom hogy rezeg-e[ugye lenémítottam]) Hogy tudom megtalálni esetleg belehet mérni? Bluetooth kivan kapcsolva rajta . Esetleg a telefon lévő GPS progin keresztül bele lehet menni? Belehet mérni ha igen hol kezdjem? (rendőrség etc.)
2010. nov. 6. 10:40
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Meglett a szomszédba a szalmabála körül elhagytam és a kertszomszéd kutyája átvitte és szanaszét rágta azért még müködik de pl.: érintőképernyő ...kaputt
2010. nov. 7. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!